Final application date

30 March, 2023

Company

Syntronic

Vet du skillnaden på ”cd..” och ”cd ..”? Hatar du grafiska gränssnitt? Är Linus Torvalds din största idol? Rabblar du git-rebase i sömnen och tycker ”top” är det bästa som finns? Associerar du ”VIM” till texteditorer istället för rengöringsmedel? Kan du också någon form av C och vet kanske vad en CAN-bus är för något? Kanon, du kan börja på måndag!

Ps… eftersom du är ny blir det din tur att fixa fika på fredag, inga nötter och en är vegan (besegrar du kontorschefen Niklas i pingis hamnar du istället sist på fikalistan…).

Just nu letar vi på Linköpingskontoret efter fler glada medarbetare som vill vara en del av vårt familjära team. Nu söker vi bland annat en utvecklare inom Linux som tillsammans med oss andra i teamet kan hjälpa till i våra kunders projekt.

Vi gillar dig som har: 

 • En högskole- eller civilingenjörsexamen inom Data, Teknisk fysik eller liknande
 • Kunskaper i C/C#/C++ och Python (alternativt besitter förmågan att lära sig snabbt från andra programmeringsspråk)
 • God vana av Linux, helst Embedded Linux
 • Erfarenhet av att jobba hårdvarunära (blink LED är det nya ”Hello world!”)
 • Erfarenhet av datorkommunikationsprotokoll (tänk CAN-bus eller motsvarande)
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi gillar dig ännu mer om du: 

 • Är en nyfiken person som är villig att lära dig nya saker och förstår vikten av att hålla en deadline
 • Ser tre sidor rödtextade loggar av kompileringsfel som en utmaning
 • Älskar att ladda in ett nytt bibliotek
 • Har glömt hur man använder en datormus
 • Besitter obskyr nischkunskap och är villig att dela med sig av denna på en företagsfrukost
 • Spelar CS (vi behöver fler folk till vårt företagsturneringslag), dart, pingis
 • Kan baka fika!

Uppfyller du inte allt på önskelistan? Du kan vara lugn, köpt fika funkar också utmärkt! Bara du kan Linux är vi ganska nöjda 🙂

Vi erbjuder

”Storslaget! Ett riktigt bra gäng!” Så svarade en medarbetare som blev ombedd att beskriva Syntronic. Hos oss blir du en del av en härlig gemenskap. Du arbetar med spännande projekt tillsammans med kollegor som delar dina intressen. Här har du stora möjligheter att växa i den riktning som du själv önskar.

Vi beskrivs ofta som en platt organisation som har högt i tak. Här kommer din röst att höras och dina idéer att lyssnas på. Vi vet att livet består av mer än jobb och värnar om att du ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi flextid och frihet under ansvar. Vi gör också roliga saker tillsammans efter arbetsdagens slut – allt från olika sportaktiviteter till afterwork-event mm.

Den del av livet som består av jobb tycker vi ska vara rolig, spännande och utvecklande. Du erbjuds regelbundna karriärutvecklingssamtal och är välkommen att delta i våra interna workshops. För att du ska må så bra som möjligt ger vi dig ett fördelaktigt paket med förmåner och försäkringar.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan, som ska vara oss tillhanda senast 30 mars. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Av kommunikation- och kvalitetssäkringsskäl ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.