Final application date

7 November, 2020

Company

UCS One Economy

Contact

Maria Hedvall

maria.hedvall@ucsone.se

070-400 54 53

UCS One Economy är ett engagerat och nytänkande bolag som verkar efter ord som förtroende, engagemang och samarbete. Företaget genomsyras av glada medarbetare och en god sammanhållning – en arbetsplats där alla hjälper varandra.

Vi söker dig som:

 • Har ett enormt driv för att lösa problem. Rätt system, rätt lösning och rätt person för våra kunder ska vara din ledstjärna.
 • Är en målfokuserad säljare
 • Är utbildad inom sälj och/eller ekonomi
 • Har en god teknisk förståelse samt inställningen att ”det jag inte kan, det tar jag reda på”
 • Ser vårt breda erbjudande med både tjänster och affärssystem som din verktygslåda och möjlighet till framgång
 • Har god social kompetens, är positiv och glad. Du gillar att hålla dig uppdaterad kring allt som händer i företaget

Erfarenheter som är meriterande:

 • Tjänsteförsäljning inom ekonomi
 • Konsultmäklare
 • Ju större affärsnätverk desto bättre
 • Erfarenhet av Visma SPCS, Visma.Net och Fortnox eller andra ekonomirelaterade system
 • Innehar B-körkort

Om rollen

UCS One Economy har åtta affärsområden som sträcker sig från redovisning och lön till ren systemexpertis. Samtliga tjänster finns i vår digitala plattform UCS One Cloud som kommer vara din bas för försäljning mot våra kunder. Din roll är att förmedla dessa tjänster och därmed generera ett mervärde för våra befintliga och nya kunder.

Som affärsutvecklare bearbetar du aktivt den lokala marknaden, men även kringliggande län digitalt. Du kommer vara med på olika events och marknadsaktiviteter samt genomföra kundmöten både hos nya och befintliga kunder där du förmedlar våra tjänster. Som person är du social och trivs med att bygga långsiktiga affärsrelationer. Du är resultatinriktad, strategisk och strukturerad i ditt arbete. Du är lyhörd och en lagspelare och når framgång genom att vinna dina kollegors förtroende och därmed kunskapsbank.

I vardagen kommer du ha ett nära samarbete med våra affärsområdesansvariga, övriga i säljande roll och rapportera till Vice VD samt säljchef.

UCS One Economy erbjuder dig

UCS One Economy är ett företag i framkant när det gäller digitalisering och affärsmodeller. Här ser vi till den anställdes välmående och erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme och friskvårdbidrag. Vi befinner oss i nya och fräscha lokaler både i Norrköping och Linköping.

Rollen kommer att ha en delad ersättningsmodell av fast grund lön och en provisionsbaserad del utan övre tak. Du med rätt egenskaper och ett stort driv har goda möjligheter att påverka din egen ersättning i denna roll.

Placering är flexibel mellan Norrköping och Linköping. Du utgår från något av våra kontor men arbetar för helheten och närvarar på båda orterna.

Om oss

UCS One Economy är en redovisningsbyrå utöver det vanliga! Namnet står för den gemensamma visionen att bli regionens främsta helhetsleverantör inom ekonomi och lön. Förutom de typiska tjänster en redovisningsbyrå erbjuder besitter UCS One Economy även expertis inom affärssystem och utbildning.

Vår vision är att vara en kvalificerad samarbetspartner med förmåga att hantera alla kunders ekonomiarbete med ett långsiktigt helhetstänk som innefattar allt från rätt program till rätt konsult på rätt plats. Vi värdesätter tid och visar det genom att välja smarta lösningar samt vara effektiva och proaktiva. Att tillsammans arbeta på detta sätt upplever vi skapar bäst vardag för både kunder och medarbetare.

För mer information om UCS One Economy och vårt erbjudande, se www.ucsone.se samt www.ucsone.se/one-cloud

UCS One Economy
– Din partner för en hållbar ekonomi