Final application date

1 April, 2021

Company

Cambio

Contact

Fredrik Sunnermalm, Consulting Director

+46707359240

Cambio är en av nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg. Målet är att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vi är i dag runt 700 anställda i flera länder. Cambio är certifierade av Great Place To Work och förra året placerade vi oss på topp 15-listan och fick utmärkelsen ”Sveriges bästa Arbetsplats 2020”!  

 

Din roll och teamet 

Har du en passion för att förbättra och digitalisera vården och kan du resa obehindrat på veckobasis? Har du lätt för att kommunicera och brinner du för att skapa band med nya människor? Nu finns det möjlighet för dig att vara med och implementera Sveriges framtida största vårdinformationssystem COSMIC!

För den här tjänsten söker vi dig som har gedigen kunskap och erfarenhet inom beställning- och svarshantering inom lab. I rollen som Verksamhetskonsult kommer du att ingå i Healthcare Consulting som är en del av Business Area Sweden. En av dina viktigaste arbetsuppgifter är att se till att nyttan med våra lösningar realiseras för slutanvändarna i vården. Du kommer i ditt dagliga arbete stötta våra kunder, vilket är en avgörande roll hos oss på Cambio.

Du kommer att arbeta på plats ute hos kund, ibland tillsammans med kundens systemförvaltning och ibland direkt tillsammans med slutanvändarna i verksamheten. Givet rådande omständigheter, där mycket arbete sker på distans, behöver du även kunna hantera kundkontakt och dina övriga arbetsuppgifter via digitala verktyg.

I ditt ansvar ingår:

 • Utveckling av våra kunders kompetens och förståelse för våra lösningar
 • Verksamhetsanalys, processförändringar och kvalitetssäkring
 • Implementering, integrationer och konfigurering
 • Utbildningar och workshops

Gemensam nämnare för i princip alla uppdrag är att du agerar applikationsspecialist inom beställning- och svarshantering.

Du kommer att bli en del av en unik grupp medarbetare med olika inriktning och bakgrund, där vi har gemensamt att vi tycker att vi har fantastiska kollegor. Dina kollegor är inte bara experter på våra lösningar utan även mästare i konsten att samarbeta, dela kunskap, stötta varandra och fokusera på rätt saker – samtidigt som de jobbar galant på egen hand när det krävs.   På Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Vår värdegrund bygger på ”Trust, Care, Together vilket karaktäriserar allt vi gör på Cambio. Dessutom har vi ovanligt trevligt tillsammans.

 

Om Dig 

Som person är du självgående, flexibel, pragmatisk och prestigelös. Du arbetar gärna på egen hand, men är även en lagspelare av rang när så krävs. Du tempoväxlar enkelt och rör dig obehindrat mellan detaljer och den större bilden. Vi ser att du har förmågan att omvandla verksamhetens behov till de möjligheter som finns i Cambios produkter och tjänster.

 

Krav: 

 • 5 års arbetslivserfarenhet som konsult inom e-hälsa eller från arbete med systemlösningar inom hälso- och sjukvården
 • Gedigen erfarenhet av vårdprocesser, specifikt beställning- och svarshantering inom lab
 • Möjlighet att resa 3 dagar/vecka inklusive övernattningar
 • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
 • Högskoleutbildning inom IT eller med vårdinriktning

 

Meriterande: 

 • Har arbetat med införande och förvaltning av COSMIC
 • Erfarenhet av integrationer inom hälso- och sjukvård
 • Generalistkunskaper i COSMIC

 

PlaceringsortLinköping eller Stockholm

 

Omfattning: Heltid

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.