Final application date

4 April, 2020

Company

Cybercom

Contact

Frida Andersson

frida.andersson@cybercom.com

0733-72 86 88

Vill du jobba i en miljö där du får möjlighet att växla upp i en konsultroll och vara en aktiv del av en mer hållbar framtid för våra kunder genom digitalisering och ny teknik? Se hit!

Vi söker
Är du en person som kombinerar teknisk kunnande med engagemang och driv? Vill du bli vår näste Maker of Tomorrow och få möjlighet att utveckla en mer hållbar framtid för våra kunder genom digitalisering och ny teknik? Vi söker nu utvecklare som brinner för att skapa morgondagens lösningar, och som har kunskaper inom C# eller Java.

I din roll hjälper du teamet att lyckas genom att hela tiden sträva efter att förstå kundens behov och att teamet med din hjälp levererar det kunden förväntar sig i både servicenivå och kvalitet. Du får arbeta med varierande ansvarsområden och blir en del av såväl mindre som större projekt. Du arbetar ofta över hela utvecklingskedjan med t.ex. webbapplikationer, plattformar, uppkopplade enheter och e-tjänster.

Vårt erbjudande
Hos oss får du utrymme att växa! Du får varierade arbetsuppgifter, en lyhörd ledning och framför allt chansen att ha bland de vassaste konsulterna i Linköping som kollegor. Vi satsar på personlig utveckling, inte bara genom teamet utan på hela Cybercom, detta via våra kompetensnätverk samt genom personlig coaching minst en gång/kvartal med din närmsta chef.

Våra anställda kan vittna om att det bästa med att jobba på Cybercom är kollegorna och stämningen på företaget. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet. Dessutom har vi flera av landets mest spännande kunder! Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder. Du kan också förvänta dig:

  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Sociala aktiviteter
  • Flexibla arbetstider
  • Kollektivavtal
  • Generöst friskvårdsbidrag

Vem är du?

En Cybercom konsult är en prestigelös lagspelare med ett genuint intresse för kompetensutveckling, en vilja att hela tiden bli bättre. Du har en vilja och ett intresse att kombinera din tekniska kompetens med att ta ansvar för att ditt team förstår vad kunden verkligen vill ha och du får energi av att skapa lösningar samtidigt som du har en förståelse för vilka utmaningar man ställs för dagligen inom hela systemutvecklingsprocessen.

Som erfaren utvecklare har du arbetat i flera projekt kring webb-, applikations- och plattformsutveckling och har bra referenser från tidigare uppdrag. Ditt intresse för olika tekniker har resulterat i att du behärskar olika programmeringsspråk såväl som miljöer, men ditt primära kompetensområde ligger inom C# .Net. eller Java. Det är även ett stort plus om du har erfarenhet från agilt arbete, molntjänster, arkitekturarbete, DevOps och/eller CI/CD.

För att på ett bra sätt kunna kommunicera med kunder och kollegor ser vi  även att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Kontakt och ansökan

Ansök direkt via vår hemsida eller via LinkedIn. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du några frågor om tjänsten eller om Cybercom är du varmt välkommen att kontakta Frida Andersson, Talent Acquisition, frida.andersson@cybercom.com eller 0733-72 86 88.

Kika även gärna in på Linköpingkontorets Facebooksida för att se mer av vår vardag och vad vi hittar på!