Final application date

31 March, 2021

Company

Gaia

Contact

Åsa Lindberg, konsultchef

asa.lindberg@gaia.se

010 331 99 45

Tillsammans. Det är så vi jobbar på Gaia. Vi plockar hem våra kunduppdrag och arbetar med dem inhouse. Som UX developer hos oss har du och dina kollegor ansvar för hela kundprojekt. Du har en tät och viktig dialog med kunder och översätter krav och önskemål till moderna systemlösningar. Allt arbete sker i agila inhouse-team med stort erfarenhetsutbyte.

 

Vi söker

Vi söker dig, kreativa nyfikna människa som vill arbeta med både UX-design och frontend-utveckling. Du är van att facilitera workshops kring behov och förädla insikterna i form av exempelvis prototyper, kundresor, effektkartor och gränssnittsdesign. Du nyttjar visualieringsverktyg såsom Balsamiq, Sketch, Adobe XD, Figma. Du har lätt att sätta dig in i kundbehov och kan vara både lyhörd och guidande. Du förstår affärskrav, tekniska begränsningar och design. Du nyttjar strukturella metoder såsom Design Thinking för behovsanalys och lösningsdesign. Som frontend-utvecklare är du van att ta vid från lösningsförslag till implementation och kvalitetssäkring. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av frontendutveckling inom exempelvis Typescript, Javascript, Angular, React, Blazor.

Vad gör Gaia?

På Gaia är vi ett gäng kollegor som tillsammans skapar riktigt schyssta digitala lösningar som verkligen förändrar. Vi jobbar med uppdrag i inhouse-team där du och dina kollegor har ansvar för hela kundprojekt. Särskilt fokus ligger på lösningar för uppkopplade enheter – IoT – och för insikter, beslutsstöd och intelligens med Data & AI. Hos oss är det viktigt med innovation, engagemang och en vilja att se användaren. Men det är minst lika viktigt att få plats med livet, sina drömmar och att utvecklas professionellt. Vi är extra stolta över den prestigelösa stämningen som gör att alla, såväl nyutexaminerad som veteran, kan bidra med både ny kunskap och erfarenhet, vilket är en väldigt stark kombination.

På Gaia jobbar ca 40 Gaianer. Våra kontor finns i både Linköping och Norrköping.

Här hittar du Gaias integritetspolicy

Ansök idag

Enklast är om du skickar din LinkedIn-profil för en första avstämning, eller så ansöker du med ett personligt brev och meritförteckning om du vill berätta lite mer om dig själv.