Final application date

2 October, 2020

Company

Cambio

Cambio är en av nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg. Målet är att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vi är i dag runt 700 anställda i flera länder. Cambio är certifierade av Great Place To Work och i år placerade vi oss på topp 15-listan och fick utmärkelsen ”Sveriges bästa Arbetsplats 2020”!

 

Din roll och teamet

Som UX Designer på Cambio kommer du ingå i ett team av specialister på produktutveckling med t ex produktägare, kravanalytiker, utvecklare, testare och projektledare. Tillsammans jobbar ni för att ge vårdpersonalen som arbetar med Cambios produkter bästa tänkbara systemstöd i alla delar av vårdprocessen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att analysera användarnas behov och drivkrafter, ta fram nya koncept eller omarbeta befintlig design, visualisera idéer och ta fram prototyper samt utföra användartester. UX design är din specialitet men vi ser gärna att du som person är flexibel och kan tänka dig att även jobba från ett bredare perspektiv.

 

Om Dig

Vi söker efter dig som har ett brinnande intresse för att skapa designlösningar som är enkla, snygga, effektiva och användarvänliga. Vi tror också att du är duktig på att inkludera både kollegor, slutanvändare och kunder i ditt arbete på ett entusiasmerande sätt genom t.ex. fokusgrupper och workshops. Du behöver vara en social lagspelare som är generös med din kunskap så att både du och ditt team ständigt förbättrar ert sätt att arbeta. Som person är du analytisk, ödmjuk och tycker om att ta ansvar.

För att lyckas i rollen tror vi även att du:

  • Har en universitetsutbildning inom interaktionsdesign eller annan liknande utbildning
  • Har minst 2-års arbetslivserfarenhet av UX-design för mjukvaruutveckling och kunskap om olika typer av UX-metoder och verktyg
  • Har möjlighet att resa ca 1-2 dagar per månad inom Sverige
  • Kan kommunicera flytande på svenska och engelska då det krävs i den dagliga kommunikationen

 

Vi erbjuder dig

En spännande resa i en bransch som verkligen betyder mycket för många människor – både för vårdpersonal och för patienter. En arbetsplats som präglas av prestigelöshet, samarbete och en vilja att ständigt förbättra. Arbete tillsammans med trevliga kollegor! Många glada skratt!

 

Placeringsort: Linköping eller Stockholm

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chefer eva.senneryd@cambio.se eller martin.elmqvist@cambio.se

Vi ser fram emot din ansökan!