Final application date

31 December, 2023

Company

Zoezi

Contact

Frida Jakobsson, personalchef

frida@zoezi.se

Vill du vara med och förenkla vardagen för 100 000-tals människor? Vill du vara med och skapa framtidens lösningar för tränings- och hälsobranschen – ett system som jobbar för användaren och i vilket användaren tycker det är roligt att jobba?

Om företaget
Zoezi är ett modernt bolag som befinner sig i en stark tillväxtresa med idag 19 anställda. Vår produkt Zoezi MyBusiness är ett komplett affärssystem med en ”Allt-i-ett” lösning för friskvårdsbranschen som erbjuder allt från hemsida, bokningar, schemahantering, inpassering, ekonomihantering och personaladministration. Allt i en sammanflätad lösning för att slippa flera separata system. Zoezi står för enkelheten precis som sitt namn som uttalas ”So Easy”. Personerna bakom produkten är ett sprudlande och drivet gäng som arbetar tillsammans i ett sammansvetsat team där kulturen är familjär och jordnära. Vi har vårt huvudkontor i Linköping men arbetar hybrid då vi har medarbetare utspridda runt om i Sverige.

Arbetsuppgifter
Du kommer jobba med att ta reda på vilka behov som finns hos både våra direkta kunder (de som driver verksamheterna) och inte minst de många 100 000-tals personer som dagligen är slutanvändare av systemet.  Dessa behov omvandlar du till smarta lösningar som förenklar och förändrar beteendet hos användarna så att personerna sparar mer tid, blir mer nöjda. Kanske trollar du bort vissa arbetsuppgifter helt genom att istället låta systemet lösa de eller att slutkunden enkelt kan lösa det på egen hand utan verksamhetens insats.

Genom att du blir en riktigt duktig användare själv i systemet såsom det ser ut och fungerar idag ser vi också att du finner nya sätt att designa och skapa användarvänliga flöden i det så att det blir än bättre än vad det är idag. Detta med målbilden att det blir så intuitivt att våra kundrådgivare knappt behöver ge kunderna någon support och att kunderna som använder systemet blir våra ambassadörer för att de älskar systemet.

Du jobbar väldigt nära både utvecklare, andra UX, kunder, produktägare i arbetet att tillsammans som team skapa den bästa, mest kompletta och användarvänliga (och roliga) lösningen på marknaden.

Erfarenhet
Det viktigaste är möjligheten att sätta sig in i en komplex produkt och har ett öga för att se användarnas behov och utifrån det hitta smarta och användarvänliga lösningar.

Vi ser att du förmodligen är utbildad inom UX-området eller motsvarande och/eller har jobbat några år inom detta område.

Det är ett plus i kanten om du även har erfarenhet av grafisk design även om det allra viktigaste är att du har känslan för just användarupplevelsen och användarresor.

Förmåner
Som anställd hos oss erbjuds du stora möjligheter att vara med och påverka med korta beslutsvägar i ett snabbväxande bolag. Du är med i laget som bygger framtidens Zoezi! Utöver förmåner såsom tjänstepension och friskvårdsbidrag gör vi t.ex. gemensamma aktiviteter såsom kickoffer och konferenser. Vi är måna om många aktiva inslag i vår vardag då vi tycker att träning och hälsa är väldigt viktigt för våra medarbetare.

Detta är ej en pågående rekrytering utan vi ser ett behov av att rekrytera en UX-designer för framtiden och har därmed ute annonsen för att påbörja dialog med lämpliga kandidater.

Tillträde: Vid behov
Anställningsform:  heltid, tillsvidare, med en inledande sex månaders provanställning.
Lön: månadslön.

Kontakt
Ansök: jobb@zoezi.se