Final application date

30 November, 2021

Company

Sectra

Jobbeskrivning

Är man bra på det man gör kan man jobba var som helst – brinner man dessutom för att göra samhället säkrare och tryggare jobbar man på Sectra Communications. Ta därför chansen att omringa dig med de mest engagerade och drivna i branschen redan innan examen. Den här möjligheten kommer inte varje dag så ta chansen!

Säker kommunikation är en nödvändighet i dagens samhälle och utbytet av känslig information är en allt större del av vår vardag. Vi behöver därför kunna koppla upp oss och kommunicera säkert var som helst – när som helst. Vårt uppdrag är att tillhandahålla lösningar för detta och vi adderar nu en server till vårt vårt system. Servern behöver konfigureraras med ett antal parametrar som vi vill kunna styra med hjälp av ett lättanvänt konfigurationsverktyg. Det är här du kommer in i bilden! Vi söker efter en, eller möjligtvis flera, studenter med intresse och kunskap inom IT, programmering och gärna datasäkerhet som vill vara med och bidra i vårt uppdrag.

Utöver dina tekniska kunskaper ser vi det också som viktigt att du har en passion och drivkraft att använda teknik till att skapa något av värde. För det är precis vad vi gör.

Detta är ett uppdrag på deltid och vi har möjlighet att delvis anpassa antalet timmar efter dina önskemål och din tillgänglighet. Arbetsplatsen är primärt vårt kontor i Mjärdevi, där du kan arbeta under kontorstid. Det går också alldeles utmärkt att jobba hemifrån utanför kontorstid. Vi rekommenderar så mycket tid på plats som möjligt för att du ska ha möjligheten att känna på arbetslivet, kunna bolla idéer och för att få hjälp med att förstå när vi har något som möter målet. Vi må vara partiska, men vi är ett ganska trevlig och roligt gäng som uppskattar det sociala både under och efter arbetstid, och att vi lyckas tillsammans.

Sectra är det Linköpingsgrundade bolaget med fokus på medicinsk IT och cybersäkerhet. Allt startade faktiskt ur ett forskningsprojekt på Linköpings universitet och vi ser det som en självklarhet att upprätthålla och utveckla vårt starka band till studentvärlden. Hos oss är våra medarbetare avgörande för våra framgångar och vi vet att ni studenter är morgondagens stjärnor. Ert engagemang, driv och nyfikenhet är vad som många gånger driver oss framåt som bolag och vi ser därför oerhört positivt på att hitta möjligheter för er i vår dagliga verksamhet.

Kvalifikationer

Det här är en unik möjlighet för dig som…

  • Läser en teknisk ingenjörsutbildning på Linköpings universitet, gärna tredje eller fjärde året med fokus på programmering.
  • Har minst ett hemmaprojekt som du snickrat ihop för att du var sugen på att omsätta någon viss teknik eller programmeringsspråk eller för att du hade ett problem att lösa.
  • Vill fortbilda dig och bygga erfarenhet vid sidan av studierna samtidigt som du får applicera det du lärt dig under studierna och hemma.
  • Vill bygga något som gör skillnad för någon annan.
  • Kan både svenska och engelska och har svenskt medborgarskap.

Som person har du ett nyfiket och ansvarstagande förhållningssätt till det du tar dig an, en positiv framtoning och är en person som det är lätt att ha och göra med. Du gillar också problemlösning och att att lära dig nya saker.

På Sectra tycker vi att driv och engagemang är viktigt, såväl på som utanför utanför arbetet (eller studier i det här fallet). Därför ser vi mer än gärna att du är engagerad i någon form av förening, idrottar, håller på med musik eller liknande. Kanske har du uppdrag inom dina studier eller något som på annat sätt visar att du är villig att ge det lilla extra.

Låter detta spännande? Kul! Vi längtar efter att få utöka vårt team. Vänta dock inte för länge med din ansökan – vi rekryterande löpande.

Kontakta oss på career@sectra.com vid frågor eller funderingar.

Ansök senast

30/11-2021