Final application date

12 December, 2019

Contact

Elina Åsberg, Rekryteringskonsult Paragera

070-323 68 20

Vill du bidra till att förbättra sjukvården så att fler kan få vård av hög kvalitet och med kortare väntetid? Lockas du av en bredd i dina arbetsuppgifter och att arbeta i ett mindre företag? Sök då tjänsten som utvecklare hos oss!

Tjänsten innebär att du arbetar som full-stack developer, där du vidareutvecklar och underhåller vår produkt. Ansvaret innefattar hela utvecklingskedjan, det vill säga allt från att designa, paketera och implementera, till att testa produkten. Du kommer även att arbeta med databaser och hantera servermiljön, kopplat till frågor som rör säkerhet och struktur.

Din vardag är varierad och omväxlande och ställer krav på förmågan att ta eget ansvar och driva problem till lösning på ett självständigt sätt. Du har direkt kundkontakt och ansvarar för kundrelationen. För rätt person finns dessutom goda möjligheter att utvecklas i sin roll med nya arbetsuppgifter.

Vem är du?

Du är en engagerad och nyfiken person som trivs att arbeta med en bredd i dina arbetsuppgifter. Du triggas av möjligheten att arbeta i hela kedjan, från utveckling till färdig produkt och söker en arbetsplats där du kan påverka såväl arbetssätt som din egen roll. Personen vi söker har en examen inom Datateknik eller en motsvarande teknisk utbildning på lägst kandidatnivå och med inriktning programmering. Dina kunskaper i svenska är goda i tal och skrift.

Vi ser positivt på tidigare erfarenhet av att ha arbetat i, eller mot sjukvården. Erfarenhet av någon av följande områden är också meriterande:

  • Utveckling i Java Script, React, NodeJS, MongoDb, Typescript eller GraphQL
  • Continuous integration och continuous delivery
  • Webbapplikationer och säkerhet
  • Drift och övervakning av IT-infrastruktur, främst molnbaserade installationer
  • Relations- samt dokumentbaserade databaser
  • User experience och grafisk design

Du erbjuds

Om du lockas av personlig utveckling finns en fantastisk möjlighet till en spännande och viktig roll som en del i GOLI:s fortsatta resa. Du kommer att ingå i ett professionellt och ambitiöst team på vårt kontor i Linköping. Vi värdesätter att ha roligt på jobbet och att våga utmana oss själva. Därtill värnar vi om vår hälsa genom att dagligen motionera tillsammans på arbetstid.

Ansökning och kontakt

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elina Åsberg, Rekryteringskonsult Paragera, 070-323 68 20, eller Mattias Ekberg, GOLI, 0737-082765 eller mattias.ekberg@goli.nu

Urval kommer att ske löpande och tjänsten tillsätts så snart vi funnit rätt kandidat. Varmt välkommen med din ansökan!

Om GOLI

GOLI tillhandahåller molnbaserade tjänster för produktions- och kapacitetsplanering, främst riktade mot svensk sjukvård. GOLI:s tjänster hjälper sjukvården att effektiviseras och förbättrar arbetsmiljön genom att skapa ”koll på läget” och förståelse för verksamheten. GOLI har sitt kontor i Linköping men arbetar med hela Sverige som sin marknad.