Final application date

23 September, 2022

Company

Knowit

Just nu har vi en otroligt spännande resa framför oss och vill ha med dig på tåget! Vi ska nämligen vidga våra vyer och satsar nu på ett nygammalt ben inom .NET! Låter det intressant? Fortsätt läsa..

Som vi nämnde ovan händer det flertalet spännande saker hos oss just nu. Först och främst bubblar det hos våra kunder och nu vi vill växa inom bland annat .NET. Vi ska även under sommarsemestern, flytta ihop med våra härliga Knowit-kollegor nere på stan. Där kommer det finnas plats för dig att utmanas och växa tillsammans med våra engagerade ledare och kollegor.

Vem är du?
Vi tror att du som söker denna tjänst har några års erfarenhet av att jobba med .NET, exempelvis C# i web/cloudmiljö. Vi tror även att du har kunskap inom databaser, exempelvis MongoDB eller SQL-databaser. Har du även erfarenhet inom Frontend är det ett plus. Vi är dock övertygade om att personligheten är minst lika viktig. Därför söker vi dig som trivs att jobba både i team och självständigt och som ser värde i att dela med dig av din kunskap samtidigt som du har roligt på jobbet. Då öppenhet och transparens är viktigt för oss tror vi att även du vågar uttrycka dina åsikter. Då vi har kunder som använder både svenska och engelska så behöver du kunna kommunicera väl på svenska och engelska.

Har du fler strängar på din lyra eller passar inte .NET som handen i handsken? Då kan du vara lugn – det finns alltid spännande projekt hos oss så släng in en ansökan så kontaktar vi dig.

Vad får du?
Hos oss får du chansen att vara med i starten av vår satsning mot .NET. Vi ger dig utmanande arbetsuppgifter, positiva ledare som ger stöd och lyssnar men framför allt får du möjligheten att träffa andra likasinnade. Vi satsar på dig och din personliga utveckling där du uppmuntras till att utvecklas inom på ditt område, eller varför inte, utvecklas inom något helt nytt.

Det vi bland annat ger dig är:

  • Intressanta uppdrag och schyssta kollegor
  • Konkurrenskraftig ersättning och personalförmåner
  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Sociala aktiviteter på vårt fina kontor som byggs i centrala Linköping
  • Flexibla arbetstider
  • Kollektivavtal

Vilka är vi?
Knowit är ett IT-konsultbolag som består av olika mindre dotterbolag och ett av dessa dotterbolag är Knowit Connectivity i Linköping. Vi är ett bolag med stark historik inom RnD, Embedded, C++ och C, där ett av våra största tillväxtområden är inom Web och Cloud. Tillsammans skapar vi bättre lösningar för våra kunder och slutanvändare.

Knowit är även utsedd som Stockholmsbörsens bästa bolag vad gäller jämställdhetsarbete (Allbright 2019) och vi tror att det är lika viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som att vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas. Eftersom vi är övertygade om att jämställdhet är viktigt för att ha en välmående och hälsosam organisation, ser vi gärna att kvinnliga kandidater söker den här tjänsten.

Bland våra 60 medarbetare på Connectivity hittar du bland annat utvecklare, produktägare, Scrum Masters, projektledare, testledare, de som helst kodar i hörnet och de som helst pratar kod över en öl på kontorets afterwork. Hos oss finns det alltså plats för alla. Huvudsaken är att du, precis som dina kollegor, gillar problemlösning och utveckling.

Ansökan:
Tycker du att det låter intressant? Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Har du några frågor om tjänsten eller om Knowit är du varmt välkommen att kontakta Mikael Holmmikael.holm@knowit.se +46 79 585 83 22 eller Klara Klingbergklara.klingberg@knowit.se +46 79 006 89 89

Hoppas vi hör från dig snart!