Final application date

19 September, 2022

Company

Alten

Vi på ALTEN söker just nu efter en ingenjör som är duktig på inbyggda system (C, C++ eller Python till ett av våra in-house team här i Linköping. På Alten är det vårt jobb att se till så du får rätt förutsättningar för att kunna utvecklas både professionellt och på ett personligt plan. Vi skulle gärna vilja träffa just dig!

Vad erbjuder vi?

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap. ALTEN verkar inom flera olika branscher som ger en dig stor variation av uppdrag. Med våra coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy kommer det alltid vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt.

Rollen

Vi letar efter dig, en utvecklare som är duktiga på att koda i C / C ++ och som är sugen på att utveckla nya teknologier. För att lyckas i den här rollen, tror vi att du är en kreativ och ansvarfull person som uppskattar bra teamwork. Om du skulle vilja vara en del av en dynamisk omgivning med det senaste inom teknologin och likasinnade kollegor – är ALTEN helt rätt för dig.

Job / Skills

Vad vi tror du behöver för att lyckas:

  • Utibildning inom teknisk fysik, datateknik, mjukvaruteknik eller robotik.
  • Erfarenhet och kunskap inom C / C ++, Python och Linux
  • Ett intresse i att jobba med inbyggda system och dess utveckling, machine learning, Mekatronik/Reglerteknik och / eller HW-utveckling.

Keywords: C, C ++, Python, Linux, Software Developer, inbyggda system.

Skicka in din ansökan idag – We believe in growing together!

Har du frågor kring konsultyrket hos ALTEN är du varmt välkommen att kontakta ansvarig HR-partner Mathilda Anjou Holm, mathilda.anjouholm@alten.se

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer – från Lund i söder till Skellefteå i norr.

Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se