Final application date

30 May, 2021

Company

SICK

Contact

Ola Friman, Head of R&D

0705-128597

På SICK Linköping är vi mycket stolta över vår prestigelösa kultur och vårt arbete med att vara en hälsosam och attraktiv arbetsplats. Senast 2021 blev vi utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt undersökningen Great Place to Work. Vi arbetar aktivt för att minska vårt klimatavtryck och engagerar oss på olika sätt för att bidra till samhället och öka mångfalden på vår arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid att hjälpa varandra och att ständigt lära oss nya saker. 

  • Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? 
  • Vill du vara del av den nya industriella revolutionen där smarta kameror styr robotar och annan automation? 
  • Är du en social och teknikintresserad person som drivs av problemlösning och vill jobba i en internationell miljö? 

Vi behöver förstärkning och söker en utvecklare av algoritmer och applikationer för 3D kameror! 

I rollen som applikations- och algoritmutvecklare ingår du i vårt team som utvecklar 3D Stereo- och Time-of-Flight-kameror med inbyggd bildanalys. Vårt uppdrag är att utveckla nya funktioner och tillämpningar och vi samarbetar bl.a. tätt med Microsoft för att industrialisera den senaste Time-of-Flight-teknologin. Du erbjuds omväxlande arbetsuppgifter i ett internationellt sammanhang där du får samarbeta med kompetenta kollegor inom embedded, 3D-visualisering samt design och UI. 

Vi arbetar agilt i självstyrande, korsfunktionella team och tillämpar ett continuous integration-arbetssätt. Vi söker dig som är en skicklig programmerare och som har erfarenhet inom bildanalys, Machine Vision, Computer Vision eller angränsande områden. SICK är ett internationellt företag och att vara god lagspelare och att ha goda språkkunskaper i engelska är därför ett måste. 

SICK är en världsledande leverantör av sensorer och sensorlösningar för industriella tillämpningar. Vi är ca 10 000 anställda i 50 länder och vårt huvudkontor ligger i Freiburg, Tyskland. SICK i Linköping är ett innovationscenter för Machine Vision och vi är 75 engagerade medarbetare med stort intresse för bildanalys och visualisering. I mer än 35 år har vi på SICK i Linköping framgångsrikt utvecklat och levererat mjukvara för teknikledande produkter inom 2D och 3D vision, liksom systemlösningar för t.ex. robotstyrning och kvalitetskontroll. 

Välkommen med din ansökan via vår karriärsida career.sicklinkoping.se

Urval sker löpande, så vänta inte!