Final application date

14 March, 2021

Company

Combitech

Contact

Malin Lindberg

+46 (10) 2169355

Vi tror på framtiden och brinner för att skapa hållbar nytta för människor, företag och samhället. Som konsulter växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Allt för att bidra till en bättre och tryggare värld. Utveckling som gör skillnad! Vill du vara med på vår resa?  

 

Din roll som testutvecklare

Som testutvecklare hos oss får du möjligheten att arbeta i varierande uppdrag inom olika branscher. Våra kunder verkar inom många olika branscher, från medtech, jordbruk, återvinning och telekom till fordon och allt där emellan!

 

Som testutvecklare kommer du att jobba i team med kundernas egenutvecklade produkter. Du får ofta vara delaktig i flera delar av utvecklingsprocessen, för att försäkra ett så lyckat projekt som möjligt och du arbetar tätt med kravställare och teamledare.

 

Hos oss på Combitech får du en unik möjlighet att vidareutveckla din kunskap och erfarenhet då kompetensutveckling är en viktig del av vår verksamhet. Vi tror att människor som får utvecklas både inom sina specialistområden och på det personliga planet trivs och presterar bra på jobbet, därför erbjuder vi många olika sorters utbildningar. Tillsammans formar vi din framtid!

 

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig, med teknisk utbildning, gärna högskole- eller civilingenjör, som har ett stort intresse för och erfarenhet av utveckling av programvara med fokus på felsökning, verifiering och automatisering av test. Du har även erfarenhet av programmering, meriterande är om du programmerat i C/C++, C# eller .NET. Det är också värdefullt om du har någon form av certifiering inom testområdet.

 

Om du är en person som gillar nya, spännande utmaningar kommer du att trivas som konsult på Combitech. För att trivas i rollen som testutvecklare söker vi dig som är noggrann, tar initiativ och gillar att samarbeta i team med andra.  Då många av våra kunder har utvecklar-team i olika delar av världen är en god kommunikativ förmåga viktig, både på engelska och svenska.

 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

 

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.