Final application date

4 December, 2022

Company

Combitech

Hos oss på Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom testutveckling. Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla våra förmågor för att möta våra kunder och partners behov och söker nu fler erfarna testutvecklare.

Som konsult på Combitech får du även tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av Combitech Grow. Combitech Grow erbjuder ett omfattande utbud av utvecklingsprogram, kurser, nätverk och coaching. Detta ger dig unika förutsättningar för din personliga utveckling.

Tillsammans formar vi din framtid!

DIN ROLL SOM TESTUTVECKLARE

Som testutvecklare hos oss får du möjligheten att arbeta i varierande uppdrag inom en mängd olika branscher, från medtech, jordbruk, återvinning, telekom och fordon till försvar och allt där emellan!

Som testutvecklare kommer du att jobba med kundernas system i nära samarbete med kunden, ute hos kunden eller via något av våra många åtagande på Combitechs kontor. Du får ofta vara delaktig i flera delar av utvecklingsprocessen, för att försäkra ett så lyckat projekt som möjligt och du arbetar tätt med kravställare, systemingenjörer och utvecklare. Många av våra kunder verkar i den absoluta framkanten inom sin bransch, så vi drivs av att hjälpa våra kunder att nå sina visioner för framtiden.

Hos oss på Combitech får du en unik möjlighet att vidareutveckla din kunskap och erfarenhet då kompetensutveckling är en viktig del av vår verksamhet. Baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig, med teknisk utbildning, minst högskolenivå, som har ett stort intresse för och erfarenhet av utveckling av programvara med fokus på felsökning, verifiering och automatisering av test. Du har även erfarenhet av programmering, meriterande är om du programmerat i exempelvis C/C++, C# eller Python. Det är även meriterande om du har någon form av certifiering inom testområdet.

Om du är en person som gillar nya, spännande utmaningar kommer du att trivas som konsult på Combitech. För att trivas i rollen som testutvecklare söker vi dig som är noggrann, gillar att ta egna initiativ och trivs med att samarbeta i team med andra.

Kan du det mesta om det mesta eller är du en guru inom just ditt område? Låt oss få veta mer om dig och prata om hur vi kan åstadkomma något intressant tillsammans.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!