Final application date

30 September, 2023

Company

Combitech

Vill du parallellt med intressanta och utmanande uppdrag, jobba med att stärka och utvidga din tekniska kompetens, sök då rollen som testutvecklare hos oss i Linköping!

 

VAD VI ERBJUDER

På Combitech satsar vi på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Det gör vi bland annat genom att satsa på din kompetensutveckling, göra det lätt för dig att kombinera jobbet med vardagen och andra schysta förmåner. Bland annat givmilt friskvårdsbidrag, flextid och rabatter på ex. matkassar, biobiljetter, semesteranläggningar och mycket mer.

 

Som konsult inom test på Combitech får du vara med och bidra till att säkra upp systemen hos många av våra kunder.

 

VAD ROLLEN INNEBÄR

Som testutvecklare hos oss kommer du att få jobba med testning och att utveckla en kundens testförmåga. Detta gör du i nära samarbete med kunden, ute hos kunden eller via något av våra många inhouse-projekt på Combitechs kontor. Många av våra kunder verkar i den absoluta framkanten inom sin bransch, så vi drivs av att hjälpa våra kunder att nå sina visioner för framtiden.

I konsultrollen faller det sig naturligt att få variation i din vardag! Du kommer att tillhöra en organisation som jobbar med allt från avancerade säkerhetssystem inom bilindustrin, till alla tänkbara delar inom flygindustrin, till vår speciella satsning kring system baserade på maskininlärning. Baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt uppdrag och utmaningar för dig.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

 

VAD VI SÖKER

För att trivas och utvecklas i rollen söker vi dig som motiveras av att lösa problem för att stärka vår leverans i kommande uppdrag. Vi tror även att du har en analytisk förmåga och stark kvalitetsmedvetenhet. Som person kan du leda ditt eget arbete och arbeta för projektens tekniska väg framåt.

Du som söker har minst en kandidatexamen i teknik, informationssystem, datavetenskap eller motsvarande samt dokumenterad erfarenhet av mjukvaruutveckling och/eller mjukvarutestning.

Vad händer om du saknar några av de kompetenser vi söker? Oroa dig inte, skicka oss din ansökan! Vi letar efter engagerade medarbetare och värdesätter inte enbart tidigare erfarenheter. För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är mycket lyhörda för dina intressen och karriärmål.