Final application date

24 September, 2022

Company

Combitech

Contact

Johanna Thorén

johanna.thoren@combitech.com

+46734184314

Hos oss på Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom testutveckling. Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla våra förmågor för att möta våra kunder och partners behov och söker nu fler erfarna testutvecklare.

Som konsult på Combitech får du även tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av Combitech Grow. Combitech Grow erbjuder ett omfattande utbud av utvecklingsprogram, kurser, nätverk och coaching. Detta ger dig unika förutsättningar för din personliga utveckling.

Tillsammans formar vi din framtid!

DIN ROLL SOM TESTUTVECKLARE

Som testutvecklare hos oss får du möjligheten att arbeta i varierande uppdrag inom en mängd olika branscher, från medtech, jordbruk, återvinning, telekom och fordon till försvar och allt där emellan!

Som testutvecklare kommer du att jobba i team med kundernas egenutvecklade produkter eller jobba inhouse på Combitech via något åtagande. Du får ofta vara delaktig i flera delar av utvecklingsprocessen, för att försäkra ett så lyckat projekt som möjligt och du arbetar tätt med kravställare, systemingenjörer och utvecklare.

Hos oss på Combitech får du en unik möjlighet att vidareutveckla din kunskap och erfarenhet då kompetensutveckling är en viktig del av vår verksamhet. Vi tror att människor som får utvecklas både inom sina specialistområden och på det personliga planet trivs och presterar bra på jobbet, därför erbjuder vi många olika sorters utbildningar.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig, med teknisk utbildning, minst högskolenivå, som har ett stort intresse för och erfarenhet av utveckling av programvara med fokus på felsökning, verifiering och automatisering av test. Du har även erfarenhet av programmering, meriterande är om du programmerat i C/C++, C# eller .NET. Det är även meriterande om du har någon form av certifiering inom testområdet.

Om du är en person som gillar nya, spännande utmaningar kommer du att trivas som konsult på Combitech. För att trivas i rollen som testutvecklare söker vi dig som är noggrann, gillar att ta egna initiativ och trivs med att samarbeta i team med andra.

Så, kan du det mesta om det mesta eller är du en guru inom just ditt område, varför då inte låta oss få veta mer om dig och prata om hur vi kan åstadkomma något intressant tillsammans.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!