Final application date

30 September, 2023

Company

Combitech

Som Teknikinformatör hos oss kommer du vara länken mellan tekniken och människan samtidigt som du fortsätter att utvecklas inom ILS området. Tjänsten innebär att du kommer hjälpa våra kunder att bygga unika eftermarknadslösningar med användaren i fokus.

Din roll som Teknikinformatör/underhållsberedare

Som Teknikinformatör/underhållsberedare hos oss kommer dina arbetsuppgifter i första hand präglas av tekniska analyser av olika produkter för att hitta svårigheter för underhåll i ett tidigt skede och sedan hitta lösningar på dessa. Du utgår från konstruktionsunderlag, huvudsakligen i 3D, och utifrån dessa görs analyser där du hittar bästa lösningen för framtida underhåll. Dessa underlag ligger till grund för teknikinformation där vi gärna ser att man behärskar både teknikinformation och underhållsberedning eller har ambitionen att göra det.

Som Teknikinformatör hos oss kommer du vara länken mellan tekniken och människan genom att analysera, strukturera samt utveckla teknisk information för våra kunders produkter. Som konsult hos oss kommer du att vara experten ute hos kund, men ha nära kontakt och samarbete med dina kollegor på Combitech för att få hjälp och stöttning när det behövs. För att på bästa sätt hjälpa kunden behöver du förstå deras produkter och kunna anpassa din leverans utifrån behovet, vilket ställer krav på nära kunddialog och relationer.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat som underhållsberedare, konstruktion eller tekniker med erfarenhet av underhåll. Vi ser gärna att du vill bredda din kompetens mot andra områden som teknikinformation, systemsäkerhet eller ILS.

Vi söker dig som har en god förmåga att se utvecklingspotential och hitta nya områden där våra lösningar kan göra skillnad, exempelvis genom digitalisering av produktinformation. En nära dialog med våra kunder är en förutsättning för att bli framgångsrik i konsultrollen. Därför tror vi att du har en naturlig nyfikenhet för både teknik och andra människor.

Vi ser att du drivs av struktur och har ett öga för detaljer, behärskar god svenska och engelska i både tal och skrift samt har någon form av teknisk bakgrund, från utbildning och/eller arbete.

Det är meriterande om du har erfarenhet av underhållsberedning, teknikinformation eller eftermarknadsarbete.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD 
På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!