Final application date

17 May, 2020

Company

Combitech

Contact

Veronica Parsland

+46 (10) 2150918

För att kunna möta kommande behov hos våra kunder förstärker vi nu vårt konsultteam i Linköping. Vi ser möjligheter för både juniora och erfarna teknikinformatörer både på kort och på lång sikt. Vi matchar din kompetens och erfarenhet med rätt uppdrag och kund.

DIN ROLL SOM TEKNIKINFORMATÖR

Som teknikinformatör arbetar du med att producera och hantera teknisk information under en produkts hela livscykel, från konstruktion till drift och underhåll. Arbetet innebär att samla in information för maskinsystem, anläggningar eller produkter för att sedan analysera, strukturera och anpassa informationen för olika målgrupper.

Vi arbetar både i grupp och enskilt, med mycket kontakt med sakkunniga hos uppdragsgivaren för att ta emot, söka och/eller verifiera den information som ska bearbetas. Exempel på arbetsuppgifter är framtagning av driftinstruktioner, underhållsdokumentation, reservdelskataloger.

För dig med tidigare erfarenhet av att koordinera eller projektleda finns även möjlighet till kunduppdrag som delprojektledare, en roll där du kombinerar din erfarenhet av produktion av teknikinformation med samordning/ledning.

 

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Vi tror att du har en utbildning inom maskintekink, flygteknik eller kognitionsvetenskap. Du kanske har arbetat med service och underhåll, som mekaniker eller har erfarenhet från försvaret?

Att du är nyfiken på det tekniska och vill förstå hur saker och ting fungerar tar vi för givet, men vi vill även att du kan analysera, planera och strukturera ditt arbete utifrån givna förutsättningar samt är intresserad av att förklara komplexa system och produkter på ett tydligt sätt.

I dina uppdrag bidrar du med ditt engagemang, din sociala kompetens och höga ambitionsnivå. Vi söker dig som har ett driv och vilja att leverera. Du är bra på att bygga relationer och kommunicera med olika personligheter och sprider gärna din positiva energi och kompetens på ett ödmjukt och prestigelöst sätt. Du har god språklig förmåga och behärskar svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!