Final application date

13 November, 2020

Company

Cambio

Contact

Johan Hallin, Service Delivery Manager – Global Service Delivery

johan.hallin@cambio.se

Cambio är en av nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg. Målet är att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vi är i dag runt 700 anställda i flera länder. Cambio är certifierade av Great Place To Work och i år placerade vi oss på topp 15-listan och fick utmärkelsen ”Sveriges bästa Arbetsplats 2020”!

Din roll och teamet

Cambio levererar traditionellt sett produkter men är nu mitt uppe i ett intensivt arbete att börja leverera produkter som tjänst – Managed Services. Vi söker nu en Support Specialist med teknisk inriktning för att stärka upp vår support. Vill du vara med på vår resa mot framtidens support inom svensk sjukvård?

I rollen som Support Specialist kommer du vara vårt ansikte utåt för vår supportavdelning och operativt leverera support på toppnivå till våra kunder och användare. Som Support Specialist arbetar du med ärendehantering och gör avancerade tekniska utredningar. Supporten arbetar som expertutredare för komplexa ärenden och tar vid efter det inledande arbetet där det inte alltid är tydligt vad som hänt och där teknisk kompetens är viktig för att finna förbättringsåtgärder i våra produkter.

Som Support Specialist kommer du felsöka i databaser samt analysera loggar och annan teknisk data för att hitta felaktigheter eller identifiera användarnas beteenden i våra produkter. Som en del av felsökningen arbetar man delvis även i vår kodbas som består av Java med inslag av den senaste webbtekniken. En viktig kunskap i utredningarbetet är att känna sig bekväm med SQL-databaser.

På Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Dessutom har vi mycket trevligt tillsammans.

Om Dig

Vi tror att du tycker om att hjälpa människor och gillar snabb återkoppling i det dagliga arbetet. Som person är du en självgående, flexibel och en prestigelös lagspelare som även kan driva utredningar på egen hand. Du tempoväxlar enkelt och rör dig obehindrat mellan detaljer och den större bilden. Då du kommer att arbeta mycket med andra team och delar av Cambio så ser vi att du har lätt för att knyta nya kontakter och värdesätter bra samarbete.

Krav

  • Utbildning på högskolenivå och kunskap inom Java och SQL-databaser.
  • God kommunikativ förmåga på svenska (minst nivå c) i både tal och skrift.
  • Kan kommunicera obehindrat på engelska i både tal och skrift.

Meriterande

  • Erfarenhet av supportarbete.
  • Erfarenhet av COSMIC. Erfarenhet av sjukvård och relaterade IT-system i någon form.

Placeringsort: Linköping

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.