Final application date

10 December, 2020

Company

WISI

Välkommen att söka en helt ny tjänst hos oss som Technical Presales för vårt fiberoptiska produktsortiment. Här får du stora möjligheter att själv påverka din roll och vara med att bygga upp någonting helt nytt på den nordiska marknaden.

Som Technical Presales hos oss stöttar du säljarna genom att ta fram kundlösningar med tillhörande kostnader, för såväl små projekt som stora upphandlingar. Du förväntas ta ett stort eget ansvar för ditt arbete, ta egna initiativ och själv driva de frågor du anser viktiga.

En annan viktig uppgift är att jobba proaktivt för att etablera och expandera WISIs kundbas i Norden.

Vi söker dig som har erfarenhet av branschen och idag kanske är byggledare, projektledare eller har annan erfarenhet av fiberteknik eller försäljning av fiberoptiklösningar. Du bör ha en gedigen social kompetens och tycka om att träffa kunder. Andra kompetenser vi värderar högt i denna rekrytering är planering, problemlösning, relationsbyggande och en fingertoppskänsla för teknikutvecklingen i branschen.

Då du kommer ha många kontaktytor både internt och externt är det viktigt att du är obehindrad i svenska och engelska. Tyska är meriterande.