Final application date

9 August, 2020

Company

Releasy

Är du en driftig ledare som triggas av att utveckla andra? Brinner du för kundservice och försäljning? Då har vi jobbet för dig!
I samband med att vår verksamhet växer söker vi nu ytterligare en Teamledare till vårt kontor i Linköping.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice eller liknande och känner dig redo för nya utmaningar som Teamledare. Som Teamledare på Releasy har du ett helhetsansvar för dina medarbetare, deras utveckling, välmående och resultat. Du är inte rädd för att ta initiativ och beslut som leder gruppen mot nya höjder, även i stressiga situationer. Du arbetar målinriktat med hela teamet, analyserar och rapporterar teamets resultat och arbetar alltid för att ni ska prestera bättre än gårdagen. Du har ett direkt personalansvar för ca 20 medarbetare, vissa med erfarenhet och andra helt nya inom området, så skinn på näsan och att inte vara rädd för att ta tag i obekväma situationer ligger i din natur.

Självklart besitter du förmågan att inspirera och lyfta andras prestationer, bygga goda och långsiktiga relationer och är en ordningsam och strukturerad person. Du lever och lär efter vårt mål att i varje enskild kundinteraktion leverera “den bästa kundupplevelsen”. Vi ser att du har en inställning och ambition där inget problem är för litet, inget behov är för stort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Dina ansvarsområden

  • Huvudansvar för teamets lönsamhet
  • Personalansvar för samtliga medarbetare i teamet
  • Huvudansvar för kvalitet och att alla medarbetare har rätt kunskapsnivå
  • Uppföljning av sjukfrånvaro och annan frånvaro
  • Ansvar för trivsel och arbetsmiljö i teamet

Kvalifikationskrav

  • Lägst gymnasiekompetens
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Anställningsgrad

100% tillsvidare. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Lön

Månadslön enligt överenskommelse.

Start

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi kommer att intervjua fortlöpande. Sista ansökningsdag är 2020-08-09 men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Mattias Liljenkvist på mattias.liljenkvist@releasy.se. Varmt välkommen med din ansökan!