Final application date

29 February, 2020

Company

Cybercom

Contact

Frida Andersson, Talent Acquisition

frida.andersson@cybercom.com

0733-72 86 88

Är du en systemutvecklare som är redo för nästa steg i karriären? Då bör du bli en av oss! Hos oss får du arbeta i varierande projekt med fokus på morgondagens lösningar. Vi är ett snabbväxande konsultbolag som ligger i framkant vad gäller hållbar utveckling och innovation.  Vi arbetar mycket med teamuppdrag där vi levererar helhetslösningar till våra kunder.

På Cybercom får du möjlighet att jobba med uppdrag i teknikens framkant tillsammans med branschens vassaste kollegor. Vi har en nära relation, god laganda och har ett stort fokus på intern kunskapsspridning. Vi är passionerade för den senaste tekniken och håller oss ständigt uppdaterade. Vi satsar på personlig utveckling inte bara genom teamet utan på hela Cybercom, detta via vårt kompetensnätverk samt genom personlig coaching minst en gång/kvartal med din närmsta chef. Vi har även vår Innovation Zone där du kan testa dina egna idéer, hjälpa kunder med deras pilotprojekt eller jobba med prototyputveckling – allt för att du ska kunna utveckla din kompetens på ett roligt sätt i en kreativ miljö!

Om tjänsten

Hos oss kan få arbeta inhouse i något av våra team inom IoT, Cloud eller kundteam eller mot någon av våra kunder som bl.a. återfinns inom automotive, telecom, defence och enterprise.

Du får möjlighet att jobba med olika tekniker, utvecklingsmiljöer och språk beroende på ditt intresse och vilka aktuella kunduppdrag vi har. Som konsult kan du även välja att utvecklas hos en och samma kund och se olika delar av deras organisation eller byta kund när uppdraget är slut för att på så sett få se olika företag och branscher. Du har alltid nära till din teamchef och kommer ha regelbunden uppföljning med medarbetarsamtal för att stämma av din trivsel samt prata om din utveckling framåt.

Vi söker dig som 

  • Har minst högskoleingenjörsexamen inom data/IT eller motsvarande.
  • Har arbetat några år inom systemutveckling och vill ta nästa steg i karriären som konsult.
  • Kan kommunicera muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

Programmeringsspråk/verktyg spelar mindre roll, det viktiga är att du älskar att arbeta med utveckling och att hela tiden lära dig nytt. Vi ser att du trivs i en flexibel miljö, har lätt för att samarbeta med andra och drivs av att ta egna initiativ och tänka nytt.  Om du dessutom känner igen dig själv i våra värderingar Passion, Innovation och Tillit, då finns goda förutsättningar för en perfekt match!

Om oss

Vi är Makers of Tomorrow. Vi tror inte på copy-paste-lösningar. Vi tror på att prata mindre och göra mer. På Cybercom har vi en sak gemensamt: Ett genuint intresse att göra det som inte har gjorts tidigare. Genom att kombinera spetsteknologi med stark affärsinsikt tillhandahåller vi innovativa och hållbara lösningar. Vi skapar en bättre morgondag – det kan du också.

Cybercom är ett IT solutions företag som hjälper våra kunder att fånga möjligheterna inom digitalisering genom att skapa innovativa, hållbara och säkra lösningar. Vi är ca 1 300 anställda i Sverige, Finland, Polen och Danmark.

Mer information om Cybercom och våra projekt hittar du på vår hemsida.
Kika gärna in på Linköpingkontorets Facebooksida för att se mer av vår vardag och vad vi hittar på!