Final application date

6 June, 2022

Company

Iver

Vi på Iver växer och letar efter fler talanger som vill vara med på vår resa. Vi ger samma löfte till våra kollegor som till kunder. Löftet är att alltid vara “beside you”, “behind you” och “before you”. Vi kallar det för “The Iver way”.

Nu söker vi en Systemutvecklare SharePoint som vill bli en del av Iver och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för våra kunder! Är du vår nya kollega?

Rollen som Systemutvecklare SharePoint hos Iver
I rollen som Systemutvecklare med inriktning SharePoint kommer du främst att arbeta med olika uppdrag för kund. Vi arbetar mot både små och stora företag, kommuner, landsting och statliga verk. Du kommer att vara en viktig del i vår utvecklingsgrupp och behöver ha erfarenhet av SharePoint-utveckling. Du får möjligheten att arbeta i varierande och spännande uppdrag hos våra etablerade kunder. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi kan vara stolta över. Vi erbjuder dig ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens.

Din bakgrund och profil
För att trivas i rollen och hos oss tror vi att du är en entusiastisk och nyfiken person med en genuin passion för SharePoint-utveckling. Du blir triggad av att hitta nya smarta lösningar som du gärna delar med dig av till andra. Dessutom är du lyhörd för vad andra tycker och tänker, du har god samarbetsförmåga och du föredrar att se möjligheter framför hinder.

För att lyckas i rollen som Systemutvecklare med inriktning SharePoint ser vi gärna att du arbetslivserfarenhet och/eller motsvarande utbildning inom följande områden:

  • Utveckling och/eller administration av SharePoint
  • .NET

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av följande kompetensområden:

  • Entity Framework
  • Azure Devops
  • SQL
  • PowerShell
  • PowerBI
  • React
  • MS Graph

Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet inom UX och grafisk design.

Sök till oss!
Urval sker löpande, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Iver eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.  Önskad start är snarast eller enligt överenskommelse med placeringsort i Norrköping / Linköping.

Skicka in din ansökan redan idag!

www.iver.com