Final application date

14 August, 2022

Company

Combitech

Contact

Johanna Thorén

johanna.thoren@combitech.com

+46734184314

Om du vill bidra till trygghet och säkerhet i samhället genom att utveckla våra kunder och partners förmågor att erbjuda hållbara, användbara, samt säkra lösningar för att möta utmaningarna i det framtida digitaliserade samhället kan du vara just den vi söker! Som utvecklare inom något av våra agila och tvärfunktionella utvecklingsteam ger vi dig uppdrag och utmaningar där du får möjligheter att vara ditt bästa jag!

Din roll som erfaren utvecklare

Hos oss på Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom system- och mjukvaruutveckling. Vi är i en stark expansiv fas där vi etablerar utvecklingsteam för varierande behov tillsammans med flera av våra kunder och partners och söker nu flera erfarna systemutvecklare till vårt kontor i Linköping. Vi har redan idag en stark åtagandeverksamhet som nu breddas till att omfatta även kunder och partners på andra orter. Resan har bara börjat och vi ser gärna att du följer med oss!

Vi erbjuder Dig en roll som utvecklare inom något av våra team där teamet tillsammans utvecklar lösningar och tillämpningar för morgondagens utmaningar. Du får möjligheter att arbeta med hela kedjan från design och implementation till verifiering och validering. Inom våra team arbetar vi tvärfunktionellt och är självorganiserande enligt agil metodik. Våra team arbetar aktivt med erfarenhetsutbyte och har mycket goda möjligheter att påverka sitt eget arbete och sin vardag!

Vårt löfte till dig är att utveckla dig både professionellt och privat. En nyckel i detta är en öppen och nära dialog med din närmaste chef för att hitta det som passar just för dig utifrån dina förutsättningar och önskemål! Vi kommer att med dig som ”medarbetaren i fokus” skapa dina bästa förutsättningar för långsiktig balans samt en hållbar utveckling och karriär.

Vem är du?

Du är civilingenjör eller högskoleingenjör och har erfarenhet av systemutveckling med fokus på kritiska tillämpningar, exempelvis från flyg, försvar eller fordon. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i exempelvis C/C++, .NET, Java, Qt, C# eller Python och är van att arbeta med utveckling i Linux eller Windows. Vidare är du bekant med olika verktyg och stödsystem såsom exempelvis Git, Jenkins, Jira, Confluence och är van att jobba enligt agila principer såsom SCRUM eller Kanban. Om du har erfarenhet av modellbaserat arbetssätt, t.ex. med Simulink/Matlab är det meriterande.

Vi tror att du drivs av att göra skillnad och att du är en nyfiken person som ser möjligheter i problem.  Du uppskattar att få utvecklas i en företagskultur där kompetensutveckling värderas lika högt som balans i livet. Vidare tror du på kraften i att kombinera olika kompetenser för att skapa innovation, du uppskattar människor lika mycket som teknik, och vill ha ett jobb med både mål och mening.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande efter sista ansökningsdagen. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!