Final application date

23 February, 2023

Company

Konsultuppdrag hos Fujitsu Development Studio via A-hub

Fujitsu satsar i Linköping. Både på att utöka teamet, men framförallt på dig som nästa medarbetare. Som konsult hos Fujitsu får du vara med och driva spännande kundprojekt inom ett kompetent team med erfarna och härliga kollegor. Du tilldelas stort ansvar att driva kundnära projekt inom nyutveckling och vidareutveckling. Gillar du utmaningar, modern teknik och utveckling i framkant så är detta tjänsten för dig!

VEM ÄR DU

För att lyckas hos oss är det viktigaste vem du är, inte antal års arbetslivserfarenhet av systemutveckling. Vi söker dig som är vetgirig och vill utvecklas. Ställs du inför ett nytt problem – då knyter du kontakter internt, ställer frågor och har förmågan att själv eller tillsammans med övriga teamet hitta en lösning.

Vi lägger även stort värde i din sociala förmåga. Vi tror att du tycker om människor och verkar för ett samarbete där du är kommunikativ och trevlig. Svårare än så är det inte.

På Fujitsu får du ta del av ett unikt och genomtänkt onboardingprogram. Programmet fokuserar på att skapa rätt förutsättningar för dig i din roll samt i samarbetet ut mot kund. Dessutom främjar programmet kompetensdelning mellan kollegor, vilket ger dig en unik möjlighet att lära från erfarna och kompetenta kollegor!

Kompetensutveckling är en central del hos Fujitsu. Det du inte kan idag, det kommer du få lära dig hos dem. Det finns en tydlig plan för hur alla medarbetare ska få rätt förutsättningar att växa på lång sikt – både själva och tillsammans med Fujitsu.

OM ROLLEN/TEKNIKEN

Kärnan i Fujitsus leverans bygger på Microsoft och .Net. Vi ser därför att du har en relevant utbildningsbakgrund inom området – antingen från universitet, högskola eller yrkeshögskola. Tidigare arbetslivserfarenhet är självklart meriterande, men inget krav. Vi söker både dig som letar efter ditt första jobb efter studierna, och dig som vill ta nästa steg i din karriär.

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet/kunskap inom:

  • Systemutveckling .NET/C#
  • React, JavaScript, HTML, CSS
  • Agilt arbete, såsom Scrum, Kanban eller Extreme programming
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande kunskap/erfarenhet:

  • TypeScript, Vue.js, Next.js, Angular
  • Entity Framework
  • Power Apps (Microsoft Power Platform)

VAD ERBJUDER VI

Som medarbetare hos Fujitsu möter du ny och spännande teknik. Artificiell intelligens, IoT, Big Data, Hybrid IT och mycket mer. Vi erbjuder en hybrid arbetsmiljö med flextider där du får frihet under ansvar att själv lägga upp ditt arbete. Utöver det får du ta del av en inkluderande kultur med stark sammanhållning samtidigt som du får se bortom tekniken och fokusera på den konkreta nyttan för våra kunder, för samhället och för miljön.

OM FUJITSU

Fujitsu är ett världsledande japanskt företag inom IT och kommunikation. Vår marknad bygger på närhet till våra lokala kunder samtidigt som vi har det globala Fujitsu i ryggen. Det ger oss möjlighet att erbjuda alla våra kunder en bred palett av kreativa lösningar samtidigt som det ger oss de rätta verktygen att vara en föregångare inom innovation. Fujitsu erbjuder en komplett portfölj av tjänster, lösningar och produkter – vi är en global partner i den digitala transformationen

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Plats: Linköping, på Fujitsus centrala (och inom kort nyrenoverade) kontor

Anställningsform: Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig över 12 månader med efterföljande överrekrytering till Fujitsu.

I denna process samarbetar Fujitsu med A-hub. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se.