Final application date

15 July, 2022

Company

Indicate me via A-hub

Indicate me grundades 2017 och är idag ett snabbväxande SaaS-bolag med några av Sveriges största bolag som kunder. Bolagets coachning- och analysverktyg bidrar till ett framgångsrikt kundtjänstarbete med ökad effektivitet och kundnöjdhet.

Indicate me vill nu utöka teamet med en systemutvecklare med fokus på webb som arbetar behovsdrivet och användarcentrerat där användarna alltid står i fokus. Du ansvarar tillsammans med två andra systemutvecklare för att funktioner och information presenteras på ett användarvänligt sätt. Placeringsort är antingen Falun eller Linköping.

Om rollen

Som systemutvecklare hos oss blir du en del av ett kreativt och nytänkande team som arbetar med vidareutveckling av vårt webbaserade verktyg. Utvecklingen görs i framför allt C# och JavaScript, men innefattar även områden som HTML och CSS, samt viss databasutveckling.

Du får möjlighet att arbeta med ny teknik gentemot våra stora och välkända kunder. Indicate me’s utvecklare har ett mycket stort inflytande och möjligheter att forma lösningar efter egna idéer.

På Indicate me jobbar vi tätt tillsammans med våra kunder vilket innefattar att vi hanterar stora mängder data. Här är du med och skapar lösningar utifrån kundens önskemål och behov.

Vi erbjuder dig

Indicate me erbjuder en roll med stort inflytande där företagskulturen präglas av småföretagande och snabba beslutsvägar, samtidigt som du får tryggheten med att ha en stor och stabil koncern i ryggen. Du erbjuds även:

 • Att bli del av ett expansivt bolag som har några av Nordens största varumärken som kunder.
 • En chans att arbeta i ett team med erfarna och drivna medarbetare som brinner för kundernas framgång.
 • En tjänst där din utveckling ligger i fokus och där det finns goda möjligheter att växa inom bolaget.
 • Utveckling genom att lägga en tydlig karriärplan utifrån dina mål och du har möjligheten att forma din roll och ta ansvar inom andra områden.

Vi söker dig som har

 • En relevant universitetsutbildning eller utbildning från yrkeshögskola (eller motsvarande arbetslivserfarenhet)
 • Erfarenhet av webbutveckling
 • Goda kunskaper i C# och .Net
 • Goda kunskaper i HTML, CSS och JavaScript
 • Goda kunskaper i moderna JavaScript-ramverk, med fördel Vue.JS
 • Vana att arbeta mot API:er
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Intresse/kunskap inom UX/UI, samt databaser och SQL är meriterande

Som person är du nyfiken och en dedikerad teamplayer. Du håller dig ständigt uppdaterad om nya tekniker och brinner för att skapa högpresterande produkter. Att jobba agilt är vardagsmat för dig. Vårt arbete karaktäriseras av en ödmjuk atmosfär där våra kollegor lär av varandra och delar kunskap. Vi tror på frihet under ansvar, balans i livet och att ha kul tillsammans!

Om Indicate me

Indicate me har en användarvänlig dashboard som gör det enkelt att analysera data och dela insikter inom hela organisationen. Det är ett nytt sätt att tänka i en bransch där man tidigare jobbat med rapporter från ledare till medarbetarna som inte bara tar mycket administrativ tid men också hämmar processförbättringar i kundservice. Indicate me visualiserar insikter för både ledare och medarbetare löpande under dagen och bidrar till att skapa ett självledarskap och en enhetlighet i organisationen.

Indicate me är en scale-up med 15 anställda som ingår i Pulsen Group som är ett av Sveriges största IT-företag. Pulsen grundades 1964 och 2021 omsatte koncernen 3.2 miljarder.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid och tillsvidare

Placering: Falun eller Linköping

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. För frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se

Varmt välkommen med din ansökan!