Final application date

31 August, 2023

Company

Ida Infront

Contact

Camilla Krook

camilla.krook@idainfront.se

0761-017172 

Ida Infront erbjuder stora möjligheter att vara med och påverka, ett utmanande och utvecklande jobb, i ett väletablerat och stabilt företag.

Som systemutvecklare, på Ida Infront, arbetar du med utveckling av komplexa dokument- och ärendehanteringssystem som fullstackutvecklare med Java som bas. Du kommer att tillhöra ett agilt, självorganiserande team. Tillsammans med ditt team arbetar du för att förverkliga de krav som ställs på den kundlösning ni utvecklar. Ni är med på hela resan från ax till limpa och jobbar tätt tillsammans med verksamhetskonsulter och projektledare där ni gemensamt verkar för kundens behov.

Ansvaret för den tekniska lösningen, som innefattar arkitektur, design och teknikval, ligger på dig och ditt team. Just nu har du även stor möjlighet att som en del av din tjänst fokusera på SSD (Secure Software Development).

Feedback till dig och ditt team kommer genom möjligheten att ha direktkontakt med de kunder som använder den lösning ni arbetar med.

Innovation- och förbättringsarbete får du gärna, som en del av ditt jobb, arbeta med genom vår egenutvecklade process ’Stay Infront’. Här får du både bidra med idéer och möjlighet att testa och utveckla dem.

Din placering kommer att vara på något av våra kontor i centrala Linköping eller i centrala Stockholm. Utöver detta har vi har en distansarbetspolicy som möjliggör distansarbete från t. ex. ditt hemmakontor.

Du får en god introduktion av ditt team och via Ida University som är ett skräddarsytt introduktionsprogram för att komma in i arbetet och fortsätta utvecklas med oss.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av mjukvaru-/systemutveckling. Du brinner för att arbeta med programmering. Du har högskole- eller universitetsexamen med systemutveckling som inriktning eller motsvarande kunskap och erfarenhet.

Våra applikationer är skrivna i Java så vi ser gärna att du har erfarenhet eller intresse av detta.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av agila utvecklingsmetoder.

Du har svenskt medborgarskap, vilket krävs för att arbeta i våra säkerhetsklassade projekt.

Personliga förmågor

Du är en problemlösare och har förmågan att bryta ner komplexa problem och identifiera lösningar.  Du trivs med att samarbeta med andra duktiga kollegor i team.

Då vi jobbar i en bransch som präglas av ständig förändring är det avgörande att vi hela tiden utvecklas och blir bättre på det vi gör. Vi hoppas därför på att du vill fortsätta utvecklas och bidra till vårt förbättringsarbete.

Om Ida Infront

Vi arbetar med digitalisering av samhället så vill du vara en viktig kugge i verksamheten och arbeta med att utveckla stora samhällsviktiga system så kan det här vara en möjlighet för dig! Vår produktfamilj iipax möjliggör bland annat ett passfritt Europa, e-deklarationer och effektiva dna-analyser.

Det finns många fördelar med att arbeta hos oss. Här blir du en del av ett framgångsrikt IT-produktföretag med platt organisation och stabil kundbas. Vi är verkligen stolta över den samhällsnytta våra system bidrar till. Vi är också ett värderingsstyrt företag med stark laganda, en familjär atmosfär och vi satsar på att ge våra medarbetare goda möjligheter till kompetensutveckling. 

Ansökan

Ida Infront anser att mångfald berikar verksamheten och välkomnar sökande med olika bakgrund, kön, erfarenhet samt personliga egenskaper.

Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor om jobbet eller oss, kontakta Camilla Krook. Mail: camilla.krook@idainfront.se, tfn:0761-017172  eller Samuel Videsäter, mail: samuel.videsater@idainfront.se, tfn: 0761-25 32 39