Final application date

28 March, 2021

Company

Combitech

Contact

Malin Widahl

+46 (73) 4372637

På Combitech arbetar vi i teknikens framkant. Vi utvecklar och supporterar komplexa, verksamhetskritiska ledningssystem inom området samhällssäkerhet. På Combitech arbetar vi nära våra kunder och drivs av ett starkt kund- och användarfokus. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Vi vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor och även bidra till ett säkrare samhälle. Vill du vara med på vår resa?

 

Din roll som systemutvecklare

Combitech söker nu dig som har jobbat några år inom systemutveckling och som vill vara med att utveckla och supportera olika lösningar som används för att öka säkerheten i samhället. Som systemutvecklare kommer du att få arbeta i en kreativ arbetsmiljö tillsammans med drivna och likasinnade medarbetare.

Du kommer vara delaktig i våra kunders digitala resa där säkerhet är en viktig aspekt. Utifrån dina intressen och önskemål kommer rollen med tiden att utvecklas. Du får chansen att jobba i olika projekt och att testa olika roller. Samarbete och åtagande är viktiga ledord för oss.

 

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har en utbildningsbakgrund inom programmering, systemutveckling eller motsvarande. Du är en person som verkligen gillar att arbeta med systemutveckling och ser möjligheter, är driven, kreativ och gillar problemlösning. Du har erfarenhet av .NET, SQL Server, webbutveckling och/eller utveckling av appar. Våra plattformar är Windows, Webb och iOS/Android. Vi ser med fördel att du har arbetat några år inom IT industrin med utveckling. Meriterande är erfarenheter av användbarhetsarbete och kunskap om IT-säkerhet.

Som person är du strukturerad och noggrann. Du gillar att arbeta med människor och hitta kreativa lösningar på de problem som dyker upp längs vägen. Vi tror att du är självgående och vill lära dig nya saker. Du är också hjälpsam och delar gärna med dig av din kunskap så andra kan växa.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

 

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, såsom du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.