Final application date

31 December, 2023

Company

Zoezi

Contact

Frida Jakobsson, Teamchef

frida@zoezi.se

Är systemutveckling en passion för dig? Gillar du att jobba i team? Då kan du vara precis den vi söker!

Zoezi blev Gasellföretag 2021 och är därmed ett av Sveriges snabbast växande företag – Vill du hänga med på vår spännande resa mot nya höjder?

Om företaget
Zoezi är ett modernt bolag som befinner sig i en stark tillväxtresa med idag 19 anställda. Vår produkt Zoezi MyBusiness är ett komplett affärssystem med en ”Allt-i-ett” lösning för friskvårdsbranschen som erbjuder allt från hemsida, bokningar, schemahantering, inpassering, ekonomihantering och personaladministration. Allt i en sammanflätad lösning för att slippa flera separata system. Zoezi står för enkelheten precis som sitt namn som uttalas ”So Easy”. Personerna bakom produkten är ett sprudlande och drivet gäng som arbetar tillsammans i ett sammansvetsat team där kulturen är familjär och jordnära. Vi har vårt huvudkontor i Linköping men arbetar hybrid då vi har medarbetare utspridda runt om i Sverige.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del i ett team som består av flera likasinnade och duktiga systemutvecklare samt UX/UI-designers, testare och teamledare. Samverkan med teamet är viktigt men du förväntas också ha ett eget driv och vilja ta mycket eget ansvar då du blir en viktig del av vårt team. Vårt arbetssätt är agilt och innefattar varierande uppgifter i både backend och frontend. Du kommer att jobba med vidareutveckling av vår tjänst och vi har en hel del spännande nyutvecklingsprojekt igång som du kommer att bli en del av.

I arbetet kommer du bland annat att stöta på Vue.js, AngularJS, Python, Node.js, Typescript och Amazon Web Services (AWS).

Erfarenhet
Du har erfarenhet av Linux, SQL, Javascript och HTML. För att passa i rollen och teamet behöver du vara strukturerad och nyfiken på nya utmaningar. Du har ett brinnande intresse för systemutveckling och har en förmåga att skapa fantastiska lösningar av hög kvalitet och med hög effektivitet. Det är meriterande om du har erfarenhet av några av de specifika tekniker som nämnts ovan, men om du har hög drivkraft och ambition vet vi också att du snabbt tar till dig nya tekniker och ramverk vilket gör att erfarenhet av de specifika teknikerna inte är ett absolut krav.

Du är en riktigt bra problemlösare och har erfarenhet av och ett tydligt intresse för systemutveckling i stort. Du sätter dig effektivt in i såväl större sammanhang som detaljer i både system, kod och databas. Du är målinriktad, energirik, lyhörd och har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Gissningsvis har du jobbat i branschen ett tag, men din drivkraft och ambition är mycket viktigare än antal år i branschen.

Då vår primära kundgrupp är inom träningsbranschen är det ett plus i kanten om du har någon erfarenhet eller intresse av den branschen, likaså om du har erfarenhet inom ekonomi då mycket i systemet rör ekonomiska flöden.

Förmåner
Som anställd hos oss erbjuds du stora möjligheter att vara med och påverka med korta beslutsvägar i ett snabbväxande bolag. Du är med i laget som bygger framtidens Zoezi! Utöver förmåner såsom 6 veckors semester, tjänstepension och friskvårdsbidrag får du ta del av våra roliga gemensamma aktiviteter såsom kickoffer och konferenser. Vi är måna om många aktiva inslag i vår vardag då vi tycker att träning och hälsa är väldigt viktigt för våra medarbetare. Hos oss är rundpingis, TV-spel och andra roliga aktiviteter en del av vår aktiva och sociala vardag på Zoezis kontor.

Ansökan
Vi ser ett behov av att utöka teamet och söker därför framtida systemutvecklare. Urval sker löpande, så dröj inte med din ansökan.

Ansökan skickas till jobb@zoezi.se.

Tilträda
För framtida behov men vi rätt mathning är tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsform
Heltid, tillsvidare, med en inledande sex månaders provanställning.

Lön
Månadslön

Placering
Vårt huvudkontor ligger på Teknikringen 10 i Mjärdevi, Linköping, men vi har idag medarbetare över hela Sverige. Att arbeta remote ser vi som en stor möjlighet i att lyckas attrahera rätt sorts människor och kompetens.

Vårt glada och framåtriktade team hoppas att du kan vara den vi söker – ta chansen hör av dig så berättar vi gärna mer om en spännande möjlighet för dig! Vi ser fram emot din ansökan!