Final application date

15 March, 2020

Company

AMRA Medical

Contact

Peter Karlsson Zetterberg, teamledare för DevOps-teamet

070-979 74 64

 • Vill du jobba på en av Sveriges mest spännande startups?
 • Vill du bidra till att människor i världen får bättre hälsa?
 • Är du en smart systemutvecklare som löser små och stora problem?

Om detta stämmer in på dig så vill vi gärna prata med dig!

 

Vilka är AMRA?

AMRA är ett banbrytande internationellt digitalt life science-företag i spetsen för medicinsk bildbehandling och precisionsmedicin. AMRA grundades 2010 som en spin-off från forskning som bedrivs på CMIV vid Linköpings universitet. Idag är vi nästan 40 anställda och finns i Europa, Nordamerika och Asien, med behov av att expandera.

Företaget har utvecklat en ny global standard för bedömning av kroppssammansättning, vilket ger oss förmågan att producera flera olika biomarkörer med världsledande precision och noggrannhet som möjliggör sjukdomsinsikt – allt från en enda MRI-undersökning.

Våra kunder är marknadsledande läkemedelsbolag och universitetssjukhus runt om i världen.

 

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du att arbeta i vårt DevOps-team. Teamets uppdrag är att utveckla och underhålla en medicinteknisk produkt där ansvaret innefattar allt från att definiera krav, designa, implementera och testa till att paketera, installera, övervaka och underhålla vår produktplattform.

 

Vem söker vi?

Du är en engagerad och intresserad person med känsla för service. I rollen arbetar du i ett tvärfunktionellt DevOps-team där feedback är en naturlig del av samarbetet.

Vi är intresserade av att anställa medarbetare med passion och vilja att lära och utvecklas. Du är en person som vill bli del av ett ungt, spännande och växande företag som utmanar dig att utveckla dina färdigheter och kunskaper ytterligare och växa tillsammans med oss. Du har ett starkt intresse och engagemang samtidigt som du är lyhörd för andras behov och önskemål. Du är serviceinriktad och har lätt för att både fråga om hjälp när du inte förstår och hjälpa och förklara för andra när de inte förstår.

Du vet vad bra källkod är och hur man skriver bra källkod. Du känner dig bekväm i en Linux-miljö. Ju mer erfarenhet du har inom ett eller flera av följande områden, desto bättre:

 • Mjukvaruutveckling, gärna i Python
 • Unittestning, integrationstestning, acceptanstester, explorativ testning, etc
 • Continuous integration och continuous delivery
 • Drift och övervakning av IT-infrastruktur, främst molnbaserade installationer men även on premise
 • Kravhantering med grund i Behavior Drive Design, Domain Driven Design eller liknande
 • Relationsdatabaser
 • Medicinska bilder från MR-kameror, inklusive kunskap om DICOM-standarden
 • User experience och grafisk design
 • Webbapplikationer och säkerhet
 • Bildanalys, maskininlärning, neurala nätverk och liknande

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och stora möjligheter att påverka. Hos oss får du vara med och ta ansvar för allt från drift av våra applikationer, hur vi skriver och testar vår kod till hur våra slutanvändare upplever att våra applikationer fungerar och allt däremellan. Vi är ett ungt bolag med en stark grund i forskningen och står nu inför en expansiv fas med många internationella kunder. Genom att vara en del av vårt team får du möjlighet att bidra till en hälsosammare värld.