Final application date

17 November, 2022

Company

Indicate me

Indicate me grundades 2017 och är idag ett snabbväxande SaaS-bolag med några av Sveriges största bolag som kunder. Bolagets coachning- och analysverktyg bidrar till ett framgångsrikt kundservicearbete med ökad effektivitet och kundnöjdhet.

Indicate me vill nu utöka teamet med ytterligare en systemutvecklare i Linköping eller Falun. Du kommer tillhöra ett mindre utvecklingsteam på fem utvecklare, men du sitter även tillsammans med bolagets support bestående av tre personer. Det är ett härligt prestigelöst gäng som gillar att bygga bra kod, samtidigt som man har kul tillsammans. Då det är ett mindre team är det högt i tak där man bollar lösningar, hjälper varandra och kunskapsdelning är en självklarhet!

Om rollen

Rollen som systemutvecklare kommer ha inriktning på databasutveckling och C#. Du kommer ha ett stort fokus på att skapa integrationslösningar, utveckla och arbeta med API:er mot kunders olika system och intern utveckling av tjänsten.

Som systemutvecklare hos oss blir du en del av ett kreativt och nytänkande team som arbetar med produktorienterad systemutveckling, testning, releaser och underhåll av applikationer. Du får möjlighet att arbeta med ny teknik gentemot våra stora och välkända kunder. Indicate me’s utvecklare har ett mycket stort inflytande och möjligheter att forma lösningar efter egna idéer.

På Indicate me jobbar vi tätt tillsammans med våra kunder vilket innefattar att vi hanterar stora mängder data. Här är det är en fördel om du har förståelse för data och hur den kan användas för att skapa lösningar utifrån kundens önskemål och behov. Därför kommer du exempelvis även jobba med mycket med Data Processing, SQL-syntax och databasprocedurer.

Beroende på din bakgrund och dina önskemål kan rollen riktas mer mot renodlad system- och integrationsutveckling eller mer mot databasutveckling. Tillsammans hittar vi en roll som passar båda parter!

Vi erbjuder dig

Indicate me erbjuder en roll med stort inflytande där företagskulturen präglas av småföretagande och snabba beslutsvägar, samtidigt som du får tryggheten med att ha en stor och stabil koncern i ryggen. Du erbjuds även:

  • Att bli del av ett expansivt bolag som har några av Nordens största varumärken som kunder.
  • En chans att arbeta i ett team med erfarna och drivna medarbetare som brinner för kundernas framgång.
  • En tjänst där din utveckling ligger i fokus och där det finns goda möjligheter att växa inom bolaget.
  • Utveckling genom att lägga en tydlig karriärplan utifrån dina mål och du har möjligheten att forma din roll och ta ansvar inom andra områden som exempelvis AI och Machine Learning.

Vi söker dig som har

  • En relevant universitetsutbildning (eller motsvarande arbetslivserfarenhet)
  • Erfarenhet av systemutveckling i C#
  • Erfarenhet av databashantering, med fördel Microsoft SQL Server
  • Erfarenhet av utveckling av integrationer och API:er
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Som person är du nyfiken och en dedikerad teamplayer. Du håller dig ständigt uppdaterad om nya tekniker och brinner för att skapa högpresterande produkter. Att jobba agilt är vardagsmat för dig. Vårt arbete karaktäriseras av en ödmjuk atmosfär där våra kollegor lär av varandra och delar kunskap. Vi tror på frihet under ansvar, balans i livet och att ha kul tillsammans!

Om Indicate me

Indicate me har en användarvänlig dashboard som gör det enkelt att analysera data och dela insikter inom hela organisationen. Det är ett nytt sätt att tänka i en bransch där man tidigare jobbat med rapporter från ledare till medarbetarna som inte bara tar mycket administrativ tid men också hämmar processförbättringar i kundservice. Indicate me visualiserar insikter för både ledare och medarbetare löpande under dagen och bidrar till att skapa ett självledarskap och en enhetlighet i organisationen.

Indicate me är en scale-up med 19 anställda som ingår i Pulsen Group som är ett av Sveriges största IT-företag. Pulsen grundades 1964 och 2021 omsatte koncernen 3.2 miljarder.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid och tillsvidare

Placering: Falun eller Linköping. Indicate me erbjuder ett flexibelt upplägg med möjligheter att arbeta både från kontoret och/eller hemifrån. 100% remote kan också vara aktuellt.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. För frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se

Varmt välkommen med din ansökan!