Final application date

23 September, 2022

Company

Knowit

Har du ett teknikintresse och vill jobba som systemingenjör i ett innovativt och spännande företag? Då ska du fortsätta läsa!

Om rollen
Just nu söker Knowit Connectivity i Linköping dig som vill utvecklas som systemingenjör hos någon av våra kunder där du får arbeta med komplexa projekt med systemtekniska utredningar, kravhantering och design. Du deltar även i förstudier och utredningar för att säkerställa produktens kvalité.
Dina uppdrag som systemingenjör kan innehålla utveckling av helt nya produkter, men även modifiering och förbättringar av befintliga produkter. Arbetet sker oftast i team där du får möjlighet att bidra med dina erfarenheter. Visst låter det kul?

Om dig
Vi ser att du har en relevant utbildning från högskola eller universitet och har arbetat som systemingenjör tidigare. Det kan också vara så att du vill ta steget från din nuvarande roll som utvecklare och testa på något nytt. Då kan denna roll också vara något för dig!

Utöver de tekniska kunskaperna tror vi att du som person tycker om att kommunicera med andra människor, gillar att ta egna initiativ, arbeta i team och tycker det är lite kittlande med problemlösning.

Svenska och engelska, flytande i tal och skrift är ett krav. Då flera av våra kunder kräver svenskt medborgarskap så är detta i vissa fall en förutsättning för anställning.

Vad du kan förvänta dig
Att jobba hos oss är varierande och utöver att du får jobba med spännande kunder och teknik, får du möjligheten att växa tillsammans med ett härligt gäng inom vår (nu ganska stora) Knowit-familj i Linköping. På vårt kontor i centrala Linköping finns det fyra affärsområden som alla på något sätt jobbar inom IT. Tillsammans skapar vi en härlig atmosfär där mångfald och jämställdhet är en viktig del.

Vi sitter på nyrenoverade lokaler på Klostergatan/St. Larsgatan, där vi värderar en fri kultur med nära kontakt med chef och kollegor. Vi erbjuder dig en snabbrörlig, rolig och inspirerande arbetsplats där vi löser svåra problem tillsammans genom att vara ett stöttande team. Hos oss erbjuds du en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget.

Om Knowit Connectivity
Knowit etablerades 1990 och har idag strax under 4000 medarbetare representerade i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Polen. Inom affärsområdet Knowit Connectivity i Linköping är vi drygt 50 konsulter och vi utvecklar vi bland annat avancerade 5G-lösningar, designar framtida autonoma bilar och förändrar den uppkopplade världen. Hos oss får du chansen att delta i världsledande projekt och tillsammans med våra kunder formar vi framtiden.

Kontakt och ansökan
Ansökningar hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag eller kontakta ansvarig rekryterare Klara Klingberg: klara.klingberg@knowit.se,+46 79 006 89 89, eller Erik Svansbo: erik.svansbo@knowit.se, +46 72 234 26 29 så berättar vi gärna mer om tjänsten eller våra andra karriärmöjligheter.

Ser fram emot att höra från dig!