Final application date

24 September, 2022

Company

Combitech

Contact

Johanna Thorén

johanna.thoren@combitech.com

+46734184314

Hos oss på Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom systemutveckling. Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla våra förmågor för att möta våra kunder och partners behov och söker nu fler erfarna systemingenjörer inom DevOps.

Som konsult på Combitech får du även tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av Combitech Grow. Combitech Grow erbjuder ett omfattande utbud av utvecklingsprogram, kurser, nätverk och coaching. Detta ger dig unika förutsättningar för din personliga utveckling. Tillsammans formar vi din framtid!

DIN ROLL SOM SYSTEMINGENJÖR INOM DEVOPS

I rollen som systemingenjör kommer du bland annat att möjliggöra för teamen att bygga, integrera, leverera och konfigurationshantera system. Du kommer vara en teknisk generalist som kan lite om det mesta eller bygga styrka inom något specifikt område som du brinner för, och därigenom utarbeta systemlösningar antingen direkt mot kunduppdrag eller för intern användning.

Du kommer att utveckla befintlig miljö eller vara med att definiera en helt ny miljö för att möjliggöra Continous Integration/Delivery. Du håller dig uppdaterad inom DevOps och Continous Integration/Delivery och på utvecklingsflödet för att ta fram förbättringsförslag. I rollen ingår också att aktivt påverka olika val i processen, för att möjliggöra så gott resultat som möjligt.

Beroende på dina egna intressen och ambitioner, hittar vi rätt utmaning för dig.

VEM ÄR DU?

Du är civil-/högskoleingenjör eller motsvarande inom datavetenskap, systemvetenskap eller liknande med erfarenhet av roller som systemutvecklare eller systemarkitekt.

Det är viktigt att ha en förmåga till helhetssyn och förståelse för system och teknik. Kanske har du kommit i kontakt med något eller flera av följande områden:

  • Agil utvecklingsmetodik (Bitbucket, Gerrit, Githbu, JIRA),
  • Byggverktyg (Bazel, CMake, Coverity GCC, LLVM/clang, Make, QAC, SCons),
  • Continious Integration/Delivery/Deployment (ActiveMQ, Ansible, Artifactory, Gitlab, Jenkins, Kafka, Microservices)
  • Kontainerisering (Docker, Kubernetes)
  • Programmeringsspråk (C/C++, Groovy, Java, Python)

För att trivas som systemingenjör hos oss är det viktigt att du förstår värdet av att ha goda relationer med människor i din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med andra för att lösa problem och nå uppsatta mål. Samtidigt har du en förmåga att driva egna projekt och ett sinne för kvalitet.

Så, kan du det mesta om det mesta eller är du en guru inom just ditt område, varför då inte låta oss få veta mer om dig och hur vi kan åstadkomma något intressant tillsammans.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!