Final application date

17 November, 2022

Company

Sectra Medical

Vill du vara med och förbättra hälso- och sjukvården världen över? Är du intresserad av en karriär inom medicinsk IT samt att jobba i nära kundkontakt där du direkt ser resultat av ditt arbete? Just nu söker vi ett flertal systemingenjörer.

Vill du också jobba med drivna och engagerade kollegor med målsättningen att skapa ett tryggare och friskare samhälle? Har du samtidigt ett intresse för IT och vill jobba på ett företag som faktiskt gör skillnad i vårt samhälle? Om så är fallet så har vi nu en spännande tjänst hos oss att söka!

På Sectra erbjuder vi dig chansen att ha kul på jobbet tillsammans med härliga kollegor som alltid har något på gång, samtidigt som du får lägga din arbetstid på att bidra till förbättrad vård på våra kunders sjukhus runtom i världen. Du är omgiven av hjälpsamma och kompetenta kollegor som stöttar dig och du får en mentor som ser till att du kommer in i din nya roll. Du blir en del av en mycket social och sammansvetsad leveransavdelning med bra gruppkänsla och mycket skratt. Förutom att ha kul på jobbet så drivs alla av att göra ett bra jobb.

Att jobba som systemingenjör
Som systemingenjör på Sectra Sveriges leveransavdelning kommer du främst att jobba i leveransprojekt mot våra kunder i Skandinavien. I dessa projekt kommer du jobba i nära samarbete med ditt team bestående av andra systemingenjörer, projektledare och applikationsspecialister för att planera och utföra olika kundprojekt.

I rollen som systemingenjör kommer du att:

  • Installera, konfigurera och uppgradera Sectras medicinska IT-lösningar.
  • Arbeta med komplexa databaser, virtuella servrar, molnlösningar och integrationer mellan olika vårdsystem.
  • Arbeta tillsammans med våra kunder mot gemensamma mål, och därmed ha mycket kundkontakt.
  • Klura mycket! Felsökning och problemlösning är en del av att driva projekten framåt.