Final application date

15 October, 2023

Company

Combitech

Enheten IT i Norrköping och Linköping arbetar med utveckling av industriella systemlösningar, idag primärt för gruvindustrin och försvarsindustrin. Projekten formas av långsiktighet och kvalitet.

Din roll som Systemarkitekt inom IT 

Som konsult inom infrastruktur och mjukvaruutveckling jobbar du till vardags med kravanalys, arkitektur, Devops, implementering och verifiering av avancerade tekniska miljöer. Det handlar dels om våra interna behov av arbets- och utvecklingsmiljöer och dels om att hjälpa våra externa kunder i våra uppdrag.

 

Molnbaserade lösningar ser vi som en naturlig del av dagens infrastruktur och din erfarenhet inom det området blir ett viktigt tillskott till vårt satsningsområde Architecture & Cloud. Det kan innebära att driva vår kompetensutveckling inom området och att affärsutveckla våra erbjudanden. Flera av våra projekt bedrivs inhouse vilket innebär att vi själva äger metodiken. Vi strävar efter att hitta rätt balans mellan agilitet och systematik.

 

Vem är du?  

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT, gärna från ett ingenjörsprogram. Du har ett intresse för den senaste tekniken som bidrar till att du håller dig ajour med det senaste inom området. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av någon molnplattform och Devops kommer naturligt för dig. Erfarenhet av uppbyggnad av CI/CD-kedjor är en förutsättning tillsammans med ett genuint intresse av automation för att lyckas i den här rollen. Meritierande är kunskaper inom Office 365 och programmeringserfarenhet i modern IDE.

Som person ser vi att du är kommunikativ och tycker om att samarbeta samtidigt som du trivs med att paketera effektiva lösningar och har vana i att ställas inför avvägningar. Vi värdesätter ett agilt mindset.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom & gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!