Final application date

25 October, 2020

Company

Cambio

Cambio är en av nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg. Målet är att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vi är i dag runt 700 anställda i flera länder. Cambio är certifierade av Great Place To Work och i år placerade vi oss på topp 15-listan och fick utmärkelsen ”Sveriges bästa Arbetsplats 2020”!

Din roll och teamet

Som System Engineer på Cambio kommer du att känna dig som en del av något större och din insats kommer att bidra till direkt nytta och värde för både vårdpersonal och för dig som patient. Våra produkter ställer höga krav på tillgänglighet, prestanda och patientsäkerhet. Du kommer att ingå i vårt kompetenta Application Management-team som agerar länk mellan våra kunder – Sveriges Kommuner och regioner – och vår egen utvecklingsavdelning. Du kommer att delta i projekt och aktiviteter både internt och ute hos kund för att ta våra senaste tekniska lösningar ut i drift samt hjälpa kunder med tekniska frågor gällande Cambios största produkt – COSMIC.

I din roll som Application Engineer kommer du att arbeta med tekniska lösningar som används i stora installationer med tusentals samtidiga användare där skalbarhet och prestanda är A och O. Application Management-teamet besitter en stor kompetens och arbetar i en bred roll inom bland annat teknisk felsökning (tredje linjen) i SQL-databas och JBoss, SQL-optimering och skriptning samt övervakning och tuning av alla delar av applikationen.

I tjänsten får du också möjlighet att medverka i Cambios arbete som tjänsteleverantör då nio av Sveriges regioner valt att köpa Cambios system som tjänst. I det arbetet ingår etablering av drift- och supportorganisation och arbete i dessa organisationer med felsökning, monitorering och optimering.

Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av prestigelöshet, kunskapsdelning och en vilja att ständigt förbättra. Du kommer få möjligheten att skapa, påverka och förbättra arbetssätt, utvecklas och bygga upp kundrelationer samtidigt som du får jobba med den senaste tekniken. 

Om dig 

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik samt tycker om att jobba kundnära, vara flexibel och prioritera rätt när det blir stressigt. Men viktigast av allt är att du är en problemlösare och känner dig trygg med att ta för dig.

Krav

  • Utbildning inom datateknik eller systemvetenskap alternativt arbetslivserfarenhet inom teknisk systemförvaltning/DevOps av stora, komplexa system
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska såväl som på engelska, både tal och i skrift. 
  • Möjlighet att resa vid behov

Meriterande

  • Kunskaper inom SQL och databaser, Windows Server-miljöer, skriptning och java
  • Erfarenhet av komplexa system med anpassningar och integrationer

 

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning

Plats: Linköping

 

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!