Final application date

18 March, 2021

Company

Cambio Healthcare Systems AB (Linköping)

Cambio är en av nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg. Målet är att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vi är i dag runt 700 anställda i flera länder. Cambio är certifierade av Great Place To Work och förra året placerade vi oss på topp 15-listan och fick utmärkelsen ”Sveriges bästa Arbetsplats 2020”!  

 

Din roll och teamet 

I rollen som Support System Engineer kommer du vara vårt ansikte utåt för vår supportavdelning och operativt leverera support på toppnivå till våra kunder och användare. Som Support System Engineer arbetar du med ärendehantering och gör avancerade tekniska utredningar. Supporten arbetar som expertutredare för komplexa ärenden och tar vid efter det inledande arbetet där det inte alltid är tydligt vad som hänt och där teknisk kompetens är viktig för att finna förbättringsåtgärder i våra produkter.

Som Support System Engineer arbetar du i en bred roll inom teknisk felsökning (tredje linjen) i SQL-databas och JBoss, SQL-optimering och skriptning samt övervakning. Som en del av felsökningen arbetar man delvis även i vår kodbas som består av Java med inslag av den senaste webbtekniken.

I tjänsten får du också möjlighet att medverka i Cambios arbete som tjänsteleverantör då nio av Sveriges regioner valt att köpa Cambios system som tjänst med användarnära support. Det kommer att vara en mycket spännande resa med stor möjlighet att själv vara med och påverka organisation och arbetsuppgifter när du är med och utvecklar supporttjänster för framtidens vårdsystem.

På Cambio uppmuntrar vi egna intiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. För oss är det viktigt att du får möjligheten till att växa, både personligt och karriärmässigt. Vår kultur beskrivs genom tre ord ’’Trust’’, ’’Care’’ and ’’Together’’ som karaktäriserar allt vi gör på Cambio.

 

Om Dig 

Vi tror att du tycker om att hjälpa människor och gillar snabb återkoppling i det dagliga arbetet. Du bör ha stort intresse för teknik samt tycka om att jobba kundnära, vara flexibel och prioritera rätt när det blir stressigt. Men viktigast av allt är att du är en problemlösare och känner dig trygg i att ta för dig. Som person är du en självgående, flexibel och en prestigelös lagspelare som även kan driva utredningar på egen hand. Då du kommer att arbeta mycket med andra team och delar av Cambio så ser vi att du har lätt för att knyta nya kontakter och sätter värde i bra samarbete såväl internt som externt.

 

Krav: 

  • 2+ års erfarenhet av teknisk felsökning av mjukvara och kunskap om databaser och skriptning.
  • God kommunikativ förmåga på svenska i både tal och skrift.
  • Behärskar engelska i både tal och skrift.

 

Meriterande: 

  • Erfarenhet av supportarbete.
  • Erfarenhet av COSMIC.
  • Erfarenhet av sjukvård och relaterade IT-system i någon form.
  • Relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande.

 

Placeringsort: Linköping

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.  

Vi ser fram emot din ansökan!