Final application date

3 September, 2021

Company

SICK IVP

Contact

Charlotte Axelsson

charlotte.axelsson@sick.se

+46 739 20 99 50

På SICK Linköping utvecklar vi mjukvara för 2D- och 3D-kameror samt hela system för robotstyrning inom framförallt fabriks- och logistikautomation. Kanske var det våra kameror som läste av bagagetaggen när du senast checkade in din väska på en flygplats, avsynade mjölkförpackningen som du har i kylen eller sorterade ut paketet som väntar på att bli uthämtat av dig?

Hos oss arbetar ett härligt gäng på 75 personer varav merparten är ingenjörer med intresse för bildbehandling. Vi är mycket stolta över vår prestigelösa kultur, vårt arbete med att vara en hälsosam och attraktiv arbetsplats och det faktum att senast 2021 blev vi utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt undersökningen Great Place to Work. Våra medarbetare är vår allra viktigaste resurs. Att attrahera och behålla rätt kompetens är avgörande för att vi ska vara fortsatt framgångsrika.

Vi vill stärka vårt employer branding arbete och bli än bättre på att nyttja sociala medier och våra digitala verktyg för nå ut till och attrahera de vassaste talangerna. Vi söker därför en studentmedarbetare med HR-profil på deltid, ca en dag per vecka.

Vi söker dig som har idéer kring och vill bidra till vår förbättrade employer branding strategi och som tycker att det skulle vara roligt att vara med och planera samt genomföra diverse employer branding aktiviteter.

Du är själv aktiv i sociala medier, kommunicerar med lätthet i en tidsenlig ton och använder dig obehindrat av digitala verktyg. Med hjälp av dessa färdigheter bidrar du till vår intern- och externinformation genom att ta fram idéer till LinkedIn inlägg och underlag till Stories på vår karriärsida samt nyttjar analyticsfunktionerna i våra systemstöd för att generera allehanda förbättringsförslag avseende employer branding och rekrytering.

Som person är du kreativ, nytänkande och modig. Du vågar ge uttryck för dina idéer och tar dig an uppgifter utan att tveka. Du räds inte att ta kontakt med nya människor och bidrar på ett positivt sätt till den goda stämningen på vår arbetsplats.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan senast 2021-09-03!

 För mer information om tjänsten, kontakta:

Charlotte Axelsson, HR Manager, 0739-20 99 50.

SICK är en världsledande leverantör av sensorer och sensorlösningar för industriella tillämpningar. Vi är ca 10 000 anställda i 50 länder och vårt huvudkontor ligger i Freiburg, Tyskland. SICK i Linköping är ett innovationscenter för Machine Vision och vi är 75 engagerade medarbetare med stort intresse för bildanalys och visualisering. I mer än 35 år har vi på SICK i Linköping framgångsrikt utvecklat och levererat mjukvara för teknikledande produkter inom 2D och 3D vision, liksom systemlösningar för t.ex. robotstyrning och kvalitetskontroll.