Final application date

25 February, 2022

Company

Sectra

Contact

Oscar Larsson

career@sectra.com

Klappar ditt hjärta extra för sälj- och marknadsfrågor? Vill du bidra med dina egna idéer och göra skillnad för Life Science i Skandinavien? Har du förmåga att agera strukturerat med många kontaktytor? Då har du goda chanser att bli en del av ett team som jobbar med att kvalitetssäkra, optimera och implementera den senaste tekniken inom bilddiagnostik för sjukvård. Sectra söker nu en lösningsspecialist med eget driv, ambitioner och med fokus på den Skandinaviska marknaden.

Sectra är den marknadsledande aktören i Skandinavien inom bilddiagnostik (röntgen, klinisk fysiologi och patologi) och andra bildintensiva avdelningar på sjukhusen. Vi letar efter en person som kan bidra till att utveckla och stärka denna position. Rollen är en del av vårt marknadsteam på Sectras huvudkontor i Linköping och du kommer att ansvara för lösningsområdet diagnostisk bildanalys inom radiologi. Fokus för denna roll kommer att ligga på Sectras lösningar för bildanalys och du kommer att arbeta tätt med bland annat produktutveckling inom området samt med nuvarande lösningsspecialist för arbetsflöden inom radiologi. Vi söker dig som är full av energi och vill jobba med lösningar som gör skillnad inom vården.

I denna roll ingår följande ansvar:

 • Delta i säljaktiviteter såsom att skriva anbud, presentera lösningar i tal och skrift samt genomföra produktdemonstrationer.
 • Stötta sälj- och leveransorganisationen
 • Agera som en kontaktperson för produktledning och kommunicera kundkrav och användning för den aktuella marknaden
 • Kunna diskutera med användare inom lösningsområdet och ha en förståelse för anatomi, vårdflöden, diagnostik och koncept.
 • Bevaka och förstå aktuella trender om lösningsområdet.
 • Paketera lösningar för aktuell marknad och aktuellt lösningsområdet.
 • Skapa, underhålla och arbeta efter en marknadsplan för det aktuella lösningsområdet.

Kvalifikationer

Vi vill att du har en utbildning inom ett för tjänsten relevant område alternativt att du kan uppvisa erfarenhet av liknande typ av arbetsuppgifter. Erfarenhet av att jobba inom sjukvården eller på annat sätt erhållen förståelse för till exempel anatomi, diagnostik och liknande är naturligtvis meriterande men inget krav. Rollen ställer krav på dina kommunikativa förmågor varför goda kunskaper i svenska och engelska är en nödvändighet. Kunskap inom andra skandinaviska språk är en merit. I övrigt är Sectras filosofi att vi anställer personer för vilka de är, deras vilja att lära sig och möjlighet att prestera väl snarare än tidigare erfarenheter. Utöver ovan nämnda krav finns det ett par saker som sannolikt kommer göra att du trivs och presterar optimalt i just denna roll hos oss. Vi tror till exempel särskilt mycket på dig som:

 • Har ett eget driv och är inte rädd för att bidra med egna idéer
 • Kan agera och prestera såväl individuellt som i team
 • Är initiativrik
 • Har en förmåga att agera strukturerat och planera ditt eget arbete
 • Har en passion för sälj- och marknad
 • Är social, trivs med att jobba nära andra människor och har ett sinne för humor

Till sist är det viktigt att du delar Sectras värderingar att jobba hårt för att uppnå hög kundnöjdhet och förse vården med effektiva IT lösningar som slutänden bidrar till att ge patienter en bättre vård.

Är det här du? Vi kommer utvärdera kandidater löpande och tillträde sker så snart som möjligt. Vänligen bifoga ditt CV, betyg och personligt brev där du beskriver varför du passar för jobbet, i din ansökan.

Om du har frågor om tjänsten, var vänlig kontakta:

Oscar Larsson, marknadschef Sectra Sverige AB
E-post: career@sectra.com

Ansök senast

25/2-22