Final application date

9 March, 2021

Company

Semcon

Contact

Fred Wilhelm, Team Manager

0733253301

Vill du arbeta i teknikens framkant där du får utveckla produkter och tjänster som gör skillnad i människors vardag? Då har vi något gemensamt! Semcon växer i Östergötland och vi söker nu en nyckelperson inom Embedded till vår team inom mjukvaruutveckling. Bli vår nya kollega – arbeta med oss som har passion för säkerhetskritiska realtidssystem.

För att du ska bli ännu vassare som ingenjör vill vi ge dig rätt utmaningar och möjligheter. Ditt jobb hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt!. Att vara professionell i sitt agerande är en given del av rollen som konsult men det är viktigt att komma ihåg att vi också är människor. Därför har vi fokuserat på en avslappnad, välkomnande och öppen stämning på avdelningen med syftet att främja samarbeten.

Vi tror på mångfald
. Det är tillsammans, med olika perspektiv och erfarenheter, som vi kan utveckla de bästa lösningarna. Vårt team består av både juniora och seniora profiler från olika länder och kulturer.

Nyckelperson inom Embedded
Semcon behöver dig som har erfarenhet inom utveckling av inbyggda system och som är intresserad av mjukvaruutveckling i form av hårdvarunära programmering. Du har goda kunskaper i matematik och förståelse för att skapa och implementera algoritmer till skalbara lösningar.

Du har erfarenhet av:

  • Programmering i C/C++
  • Script-språk, t.ex. Python
  • Operativsystem, t.ex. Linux/Embedded Linux/RTOS
  • Versionshantering, t.ex. Git
  • Ärendehanteringssystem, t.ex. Jira/Confluence
  • Agil utvecklingsmetodik, t.ex. SCRUM
  • CI/CD


Några av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess och beroende på vad som blir ditt första uppdrag kan du behöva ha svenskt medborgarskap samt genomgå och godkännas i en säkerhetsprövning.

På Semcon är alla en talang. Vi vill att våra talanger ska trivas i alla aspekter av livet, vilket gör att vi värdesätter din balans i ditt arbetsliv för att sträva efter en hållbar yrkeskarriär. Vi erbjuder dig en kreativ miljö där du kommer att arbeta nära med experter inom många områden som ökar dina egna förmågor.

Vår utmaning är att ge råd och stödja våra kunder med ny teknik i en ständigt föränderlig värld. Lösningarna är ofta på den tekniska sidan men vi behöver även coacha kunderna i att identifiera hur tekniken påverkar och ska användas av slutanvändaren.

Är du redo för nästa utmaning? Ansök idag!