Final application date

4 April, 2020

Company

Cybercom

Contact

Frida Andersson

frida.andersson@cybercom.com

0733-72 86 88

Senior utvecklare som vill ta nästa steg!

Nu söker vi dig som är intresserad av att ta dig an ett större perspektiv inom systemutveckling. Kanske i en roll som arkitekt, kravställare eller testledare?
Hos Cybercom finns det utrymme att växa!

Vi söker 
Är du en systemutvecklare som är redo för nästa steg i karriären? Då bör du bli en av oss! Hos oss får du arbeta i varierande projekt med fokus på morgondagens lösningar. Cybercom i Linköping söker nu dig som är intresserad av att ta dig an ett större perspektiv inom systemutvecklingskedjan, t.e.x. i en roll som arkitekt, kravställare eller kanske testledare.

Hos oss får du möjlighet att jobba med olika tekniker, utvecklingsmiljöer och språk beroende på ditt intresse och vilka aktuella kunduppdrag vi har. I din roll hjälper du teamet att lyckas genom att hela tiden sträva efter att förstå kundens behov och att teamet med din hjälp levererar det kunden förväntar sig i både servicenivå och kvalitet. Det kan t.e.x. vara i en roll som scrummaster, lead developer, arkitekt eller kravhanterare. Vårt syfte är inte att bara leverera kod, vårt syfte är att hjälpa våra kunder att lösa deras affärsutmaningar och hitta nya förbättrade och mer hållbara sätt att lösa saker på.

Vårt erbjudande
Hos oss får du utrymme att växa! Du får varierade arbetsuppgifter, en lyhörd ledning och framför allt chansen att ha bland de vassaste konsulterna i Linköping som kollegor. Vi satsar på personlig utveckling, inte bara genom teamet utan på hela Cybercom, detta via våra kompetensnätverk samt genom personlig coachning minst en gång/kvartal med din närmsta chef.

Våra anställda kan vittna om att det bästa med att jobba på Cybercom är kollegorna och stämningen på företaget. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet. Dessutom har vi flera av landets mest spännande kunder! Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder. Du kan också förvänta dig:

  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Sociala aktiviteter
  • Flexibla arbetstider
  • Kollektivavtal
  • Generöst friskvårdsbidrag

Vem är du?

Vi ser att du är senior i din yrkesroll och därmed också kan förstå och analysera kundens behov och har ett intresse för hela kedjan; design, kravhantering, utredningar, dokumentation samt samarbete med såväl utvecklingsorganisationen som andra funktioner både inom och utanför organisationen. Du trivs i en roll där du får dela din tekniska kompetens och har en god förmåga att förklara och engagera andra.

Vi ser gärna att du vill vara med och bidra i arbetet med att ta fram och vidareutveckla processer, arbetssätt och modeller och att du gillar att ta stort eget ansvar samt att du vill utvecklas tillsammans med oss på Cybercom!

Kontakt och ansökan

Ansök direkt via vår hemsida eller via LinkedIn. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du några frågor om tjänsten eller om Cybercom är du varmt välkommen att kontakta Frida Andersson, Talent Acquisition, frida.andersson@cybercom.com eller 0733-72 86 88.

Kika även gärna in på Linköpingkontorets Facebooksida för att se mer av vår vardag och vad vi hittar på!