Final application date

22 January, 2022

Company

Sectra

Contact

Fredrik Waern

0702895843

Jobbeskrivning

Inom Enterprise Mobile Security utvecklar vi lösningar för säker samverkan och kommunikation. Dessa lösningar evalueras och godkänns av säkerhetsorganisationer för hantering av säkerhetsskyddsklassificerad information. Våra kunder finns både i Sverige och Europa och utgörs av organisationer som behöver en perfekt balans mellan säkerhet och användbarhet för att vara effektiva i sin vardag. Vi utvecklar lösningar med den senaste tekniken på marknaden och här kommer din tekniska kompetens och ditt bidrag bli avgörande!

Låter det häftigt att få vara med och bidra? Ring mig!

Vi söker dig som vill utveckla mjukvara som gör skillnad, som gillar problemlösning, och som gör det med positiv energi och framåtanda. Vi bedriver utveckling på plattformar som Android, iOS, Windows och Linux. Vi utvecklar VPN-applikationer och en VPN server. Vi kodar i flera olika språk, exempelvis Java, C/C++, Python, och vi håller oss i framkant av de teknologier och ramverk som är relevanta för vårt område.

 

Kvalifikationer

Hur du kan bidra hos oss avgör vi när vi har kontakt och vi förstår vad du brinner för och vad du är grym på. Med lösningar på många plattformar och ett arbetsklimat med högt i tak och prestigelösa dialoger, där vi hjälps åt och delar kunskap och erfarenhet i alla led i produktutvecklingen, är sannolikheten stor att vi hittar en intressant roll för just dig. Vi söker både dig som är i starten på din utvecklingsresa och dig som har flera års erfarenhet att jobba med den här typen av utveckling. Vi kan erbjuda utmaningar på flera plan inom systemdesign, backend- och frontendutveckling.

Vi söker dig – hör av dig!

 

För den här tjänsten har vi följande krav:

  • En master- eller högskoleingenjörsexamen från en teknikinriktad utbildning med goda resultat, eller motsvarande kompetens
  • Flytande i engelska och svenska i tal och skrift
  • Svenskt medborgarskap
  • Engagerat intresse i teknik

Bifoga CV, personligt brev samt betyg från universitet och gymnasium i din ansökan.