Final application date

15 March, 2022

Company

Sectra

Contact

Jonatan Ekström, gruppchef Radiology Workflow.

career@sectra.com

013-23 52 00 (Reception Linköping)

Föreställ dig känslan att berätta för dina nära och kära att du har världens bästa jobb. Ett jobb där du tillsammans med andra likasinnade använder din tekniska och analytiska förmåga för att bygga framtidens IT-lösningar för medicinsk bilddiagnostik, redan idag. Ett jobb där produkterna du är med och bygger gör det möjligt för sjukvårdspersonal över hela världen att hjälpa fler människor, rädda fler liv. Kort sagt, ett jobb där just du kan göra skillnad. Det kan bli din verklighet då vi just nu söker personal till flera av våra utvecklingsteam inom röntgendiagnostik.

En åldrande befolkning och en ansträngd sjukvård i sviterna av COVID-19 har gjort att behovet av effektiv medicinsk IT aldrig har varit större. På Sectra har vi över 30 års erfarenhet av att bygga mjukvarulösningar som verkligen uppskattas av hälso- och sjukvårdspersonal världen över. Våra produkter och tjänster har vunnit branschens utmärkelser för högst kundnöjdhet hela åtta år i rad och flera av världens mest prestigefyllda vårdinrättningar har valt Sectra som sin partner för att kunna leverera hälso- och sjukvård i absolut högsta klass.

Som mjukvaruutvecklare på Sectra kommer du ingå i ett av våra korsfunktionella agila team där du i tätt samarbete med kollegor ansvarar för design, implementation och kvalitetssäkring av våra lösningar. Produktområdet röntgendiagnostik (radiologi) spänner över alla delar av våra produkter, såväl frontend som backend. Huvuddelen av kodbasen är skriven i C#, men den innehåller även flertalet webbkomponenter (JavaScript/TypeScript, React) och vissa backendkomponenter skrivna i C++. Teamen använder moderna verktyg och metoder som ex.vis Git och GitLab för versionshantering, Visual Studio/JetBrains Rider som utvecklingsmiljö, JIRA för ärendehantering och TeamCity för CI/CD. Vi följer hela tiden nya trender inom utveckling och bygger autonoma utvecklingsteam som tar stort eget ansvar.

Kvalifikationer

Vi anställer personer med vilja och förmåga att lära och förväntar oss att du har en relevant utbildning med lätt för att lära dig. Vare sig du är ny i din yrkesroll eller mer erfaren tilldelas du en mentor som kommer att stötta dig i din roll och säkerställa en bra introduktion. Nöjda medarbetare är Sectras högsta prioritet, kanske är det därför vi har blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Vi söker dig som:

  • Är civil/högskoleingenjör eller har motsvarande examen inom relevanta områden såsom exempelvis datavetenskap, IT, teknisk fysik eller teknisk matematik.
  • Har ett brinnande intresse för mjukvaruutveckling och ett driv att ständigt utvecklas.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Har humor och gärna tar en fika med kollegor.

Vi värdesätter också om du:

  • Har tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling, gärna med fokus på .NET.
  • Kan fler språk än engelska och svenska.
  • Är engagerad utanför arbetet – oavsett om du är körsångare, flugbindare, Age of Empires-fantast, musiker, pärlplattekonstnär eller gillar lunchlöpning, kommer du garanterat finna flera likasinnade på Sectra.

Vänligen bifoga ditt CV, ett personligt brev samt betygsutdrag från högskola och gymnasium till din ansökan.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta Jonatan Ekström, gruppchef Radiology Workflow.
E-post: career@sectra.com
Telefon: 013-23 52 00 (Reception Linköping)

Ansök senast

15/3-22

About us

At Sectra we want to use our passion for technology to contribute to a better world. Sectra develops and sells IT systems and products for imaging management within healthcare. We also have core expertise in encryption technology. Sectra was founded in 1978 and has its roots in Linköping University in Sweden. Today, Sectra has offices in 13 countries worldwide.