Final application date

31 March, 2022

Company

Sectra

Contact

Mattias Pettersson

career@sectra.com

+46 (0)13 23 52 00

Jobbeskrivning

I över 40 år har Sectra drivits av viljan att förändra samhällen till det bättre. Inom Medical-området strävar vi efter att hjälpa våra kunder med IT-lösningar som bidrar till att behandla fler patienter genom att göra vården mer effektiv. För att ta fram lösningar som skapar värde för verksamheten måste vi förstå slutanvändarnas behov och översätta dem till funktionalitet i produkterna vi erbjuder.

Vi söker full stack-utvecklare till ett av våra team i Linköping. Vi jobbar i små projekt nära kund, där du får vara med i alla utvecklingssteg och se nyttan med det du bygger. Bland lösningarna vi tagit fram finns digitala kallelser, integration med 1177.se, sms-påminnelser och andra specialiserade verktyg för vården. Vi arbetar i C#, ASP.NET och React.

Du kommer delta i utredning av krav och design, utveckling, testning, iteration med kund och leverans. Utvecklingen hos oss drivs med en kort releasecykel, med projekt från några månader ner till veckor eller ibland dagar. Du kommer få se funktionaliteten driftsättas och kan på nära håll följa hur produkterna skapar nytta.

 

Kvalifikationer

  • Har intresse för programmering och systemdesign
  • Har en BSc eller MSc (eller snart har en färdig examen) inom till exempel Datateknik, Teknisk Fysik, Bioteknik, Medieteknik eller motsvarande
  • Är analytisk och en god problemlösare
  • Tar initiativ och drivs av att göra skillnad
  • Har en vilja att lära av andra och dela med sig av egna kunskaper
  • Har goda kunskaper i ett skandinaviskt språk och engelska

På Sectra anställer vi personer för vilka de är och deras vilja och förmåga att lära. Om du är snabblärd och rätt person för jobbet, utbildar vi dig för att möta kraven för din nya tjänst. Framför allt letar vi efter en öppen, passionerad person som delar våra värderingar, är en sann lagspelare, har ett sinne för humor och som kommer att trivas med oss ​​på Sectra.

Tjänsten är placerad i Linköping med kontoret som den huvudsakliga arbetsplatsen.

Vi rekryterar löpande och uppmanar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.