Final application date

31 August, 2023

Company

Ida Infront

Contact

Magnus Grimsell

magnus.grimsell@idainfront.se

0707-707956

Ida Infront söker dig som är en erfaren utvecklare. Förutom friheten att själv få välja var du arbetar från, erbjuder vi stora möjligheter att vara med och påverka, ett utmanande och utvecklande jobb, i ett väletablerat och stabilt företag.

Vill du vara en viktig kugge i verksamheten och arbeta med att utveckla stora samhällsviktiga system så kan det här vara en möjlighet för dig! Vår produktfamilj iipax möjliggör bland annat ett passfritt Europa, e-deklarationer och effektiva dna-analyser.

Det finns många fördelar med att arbeta hos oss. Här blir du en del av ett framgångsrikt IT-produktföretag med platt organisation och stabil kundbas. Vi är verkligen stolta över den samhällsnytta våra system bidrar till.  Vi är också ett värderingsstyrt företag med stark laganda, en familjär atmosfär och vi satsar på att ge våra medarbetare goda möjligheter till kompetensutveckling.  

Du väljer själv var du vill ha din arbetsplats, antingen på något av våra kontor med placering i centrala Linköping eller centrala Stockholm, eller remote från ditt hemmakontor eller någon annanstans där du trivs att jobba.

Rollbeskrivning

Som utvecklare i plattformsteamet arbetar du med att förvalta och vidareutveckla vår egenutvecklade plattform, iipax. Du är en del av ett agilt team som huvudsakligen utvecklar webbklienter för iipax-plattformen med stort fokus på automatisk testning och kontinuerligt lärande. Som utvecklare i teamet arbetar du med varierade arbetsuppgifter från design, utveckling och kvalitetssäkring av de funktioner som utvecklas. Teamet är distribuerat över flera geografiska platser och den dagliga kommunikationen och samarbetet sker både digitalt och live (om du väljer att vara på ett av våra kontor). Som plattformsutvecklare är dina kunder andra utvecklingsteam som bygger iipax-lösningar. Det ingår också i teamets ansvar att svara på frågor och hjälpa teamen att använda plattformen på rätt sätt.

Genom Idas egenutvecklade innovation- och förbättringsprocess, Stay Infront, får du möjlighet att både bidra med idéer samt få budget avsatt för att testa och utveckla dina idéer som en del av ditt jobb.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av storskalig utveckling och brinner för att arbeta med programmering.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av

  • Java och Javascript/Typescript
  • HTML & CSS
  • Agila utvecklingsmetoder

Det är ett plus om du även har erfarenhet av:

  • Automatisk testning med ramverk såsom Junit, Selenium and Selenide
  • Linux- och windowsmiljöer

Personliga förmågor

Du är en problemlösare och har förmågan att bryta ner komplexa problem och identifiera lösningar.  Du trivs med att samarbeta med andra duktiga kollegor i team.

Då vi jobbar i en bransch som präglas av ständig förändring är det avgörande att vi hela tiden utvecklas och blir bättre på det vi gör. Vi hoppas därför på att du vill fortsätta utvecklas och bidra till vårt förbättringsarbete.

Ansökan

Ida Infront anser att mångfald berikar verksamheten och välkomnar sökande med olika bakgrund, kön, erfarenhet samt personliga egenskaper.

Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor om jobbet eller oss, kontakta Magnus Grimsell Mail: magnus.grimsell@idainfront.se, tfn: 0707-707956