Final application date

22 April, 2021

Company

Wematter

Contact

Fredrik Sundqvist, produktionschef

fredrik@wematter.se

Är du redo för en ny utmaning som servicetekniker? Vill du jobba i ett globalt företag, världsledande inom AM (Additive Manufacturing), där du får möjlighet att utvecklas? Värdesätter du att ha roligt på jobbet? Vill du vara med på en spännande resa där du lär dig nya saker varje dag? Har du svarat ja på ovanstående frågor är det här rätt tjänst för dig!

 

Om rollen

I rollen som servicetekniker på Wematter kommer du att utföra service och reparation av komplexa 3D-skrivare och i takt med att din erfarenhet och kunskap växer även utbilda andra tekniker. Det är en varierande roll med både problemlösning och yrkesstolthet. Vi värdesätter dig som jobbar kvalitétsmedvetet och som ser fördelarna med ett litet bolag där du själv tar ansvar, sätter upp rutiner och arbetsmoment.

För att trivas i rollen som servicetekniker måste du gilla att systematiskt lösa ett problem samtidigt som du säkerställer och följer upp att det inte sker igen. Det är en bred roll som innefattar många kontaktytor, såväl intern som externt. Du får möjlighet att påverka allt ifrån hur maskinen fungerar till hur vi skapar de nöjdaste kunderna på marknaden. På Wematter värdesätter vi drivkraft och vilja högt och ger rätt person stort eget ansvar. För rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas i takt med att vi växer!

Dina arbetsuppgifter

 • Installation av system hos våra kunder
 • Service och reparation av våra 3D-skrivare
 • Hjälpa till i verifiering av nya maskiner
 • Ge feedback till konstruktörer om möjligheter till förbättringar
 • Dokumentera och skapa service och underhållsmanualer
 • Dokumentera och utföra utbildning av servicetekniker och kunder

Din bakgrund

 • En teknisk utbildning i grunden och gärna en eftergymnasial utbildning inom teknik eller motsvarande erfarenhet
 • Du är händig och har antagligen skruvat med maskiner så länge du kan minnas
 • Du har en vilja att få vara med och påverka, och kan se det långsiktiga i det arbete som du utför

Vi ser gärna att du

 • Har tidigare praktisk erfarenhet av montering och tillverkningsindustrin
 • Har ett djupt tekniskt intresse
 • Är noggrann, strukturerad och har ett sinne för detaljer
 • Arbetat med dokumentation och/eller utbildning
 • Behärskar engelska i tal och skrift (meriterande om du kan italienska eller behärskar andra europeiska språk som t.ex. franska, tyska eller polska)
 • Arbetat med någon form av underhållssystem

Vårt erbjudande

På Wematter är ingen dag den andra lik, nya saker händer hela tiden och vi jobbar hårt för att ligga i framkant och vara bäst på det vi gör! Du kommer att bli en del av en liten men växande startup med höga ambitioner och en härlig arbetsmiljö. Våra medarbetare trivs och har kul på jobbet och det är viktigt för oss att dina färdigheter och kunskaper kommer till användning! Du kommer att få ansvar från första arbetsdagen och få möjlighet att påverka framtiden inom 3D-printing!

Om Wematter

På Wematter tror vi på att vår 3D-skrivare är första steget till den nya industrin där lokal produktion är vägen till en hållbar framtid. Det gör att vi bygger en 3D-skrivare för människor i framtidens industri, som är moln-, laser- och fiberarmerad för att bygga produkter med hög hållfasthet och unika egenskaper. Det viktigaste för oss är att bygga ett hållbart företag som kommer minska resursåtgången på planeten och göra det med respekt för individen, samtidigt som vi möjliggör att kunna tillverka vad som helst framför dina ögon!

Hos oss är kulturen viktig och därför behöver du känna igen dig i det vi står för. Vi är pionjärer som bryter ny mark, både för individen och kunden, och vi som jobbar på Wematter är alla individuellt viktiga banbrytare. Hållbarhet är en kärnfråga för både ett långsiktigt företag och medarbetare, och det visar vi genom respekt; för naturen, för individen och för varandra.

Våra arbetstider är exibla och fria, eftersom vi vill ha harmoni och balans mellan arbete och fritid, och det innebär att alla har stort eget ansvar för sitt arbete. När du jobbar på Wematter är det viktigt att du kan leva utanför jobbet men att du också kan och vill ha kul med oss. Hos oss kan du känna dig trygg med dig själv genom att vi visar varandra respekt och det visar vi även mot kunder, leverantörer och medmänniskor.

Skicka in din ansökan redan idag!

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid