Final application date

13 February, 2020

Company

Kommunalförbundet ITSAM

Om jobbet

Kommunalförbundet Itsam har till huvudsaklig uppgift att sköta IT-verksamheten i medlemskommunerna Boxholm, Kinda, Vimmerby, Ydre, Åtvidaberg och Ödeshög samt i deras kommunala bolag. Itsams vision grundar sig i att med användaren i fokus leverera ett effektivt, väl fungerande och säkert It-stöd till kommunerna och på så vis även bidra till utvecklingen och förändringen av samhället.

Vi har precis flyttat till ett nyrenoverat kontor i Mjärdevi i Linköping, där vi för närvarande är 50 medarbetare. Itsam befinner sig nu i en spännande fas av utveckling och nytänk kring arbetssätt och organisation där du får möjligheten att vara med och påverka.

Vi söker dig med ett starkt användarfokus och som gillar att ge professionell service då kundbemötandet är centralt i vår verksamhet. Våra användare förväntar sig ett gott bemötande och en mycket hög serviceanda. Du behöver kunna anpassa dig efter olika användares behov för att lösa deras problem. Vidare kan du ta egna initiativ men även jobba bra i team och tycker det är självklart att stötta kollegor när det behövs. Du trivs med ett högt tempo och månar om att göra användarna nöjda. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av nätverksmiljöer och dess uppbyggnad. Du bör även ha god inställning till fysiskt arbete då vissa uppgifter kan innebära klättring på stege, montage över huvudhöjd och tunga lyft.

Hos Itsam erbjuds du en teknikfylld arbetsplats med hög fart och god laganda där man tillsammans strävar mot gemensamma mål. Friskvårdsbidrag, aktiviteter och fortbildning är några förmåner du erbjuds, förutom trevliga kollegor.

Kvalifikationer

Meriterande är om du

  • har vana att arbeta med nätverksutrustning så som switchar, accesspunkter, fiberkonvertrar m.m., samt mjukvara för övervakning och managering av dessa.
  • har erfarenhet av IP-telefoni (Alcatel).
  • har kunskap om PC-hårdvara, mobiltelefoni och surfplattor.

I rollen som servicetekniker på Itsam hanterar du IT-relaterad hårdvara i hela verksamhetsområdet.

Denna tjänst har en tydlig inriktning på felsökning-, installationer- och konfigurering av nätverk och kommunikationsutrustning, men då gruppen ansvara för hantering av annan utrustning så som datorer, mobiler och surfplattor kan även detta förekomma.