Final application date

7 October, 2021

Company

Cambio

Cambio är en av nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg. Målet är att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vi är i dag runt 700 anställda i flera länder. Cambio är certifierade av Great Place To Work och vi har placerat oss på topp 15-listan och fått utmärkelsen ”Sveriges Bästa Arbetsplats” 2020 och 2021!

 

Din roll och teamet 

Vi söker dig som brinner för bra användarupplevelser, som ser teamarbete som något självklart och som vill arbeta med att omvandla komplex information till något som blir lättförståeligt för våra kunder!

I rollen som Senior UX Designer blir du en del av ett härligt team av specialister på produktutveckling bestående av till exempel produktägare, kravanalytiker, utvecklare och testare. Tillsammans arbetar vi för att förenkla vardagen för vårdpersonalen ute hos våra kunder genom att erbjuda bästa tänkbara systemstöd i alla delar av vårdprocessen.

I tribe Analytics är vårt uppdrag att göra komplex information lättillgänglig och lättförståelig för olika roller inom vården samt möjliggöra att patienter med moderna verktyg kan delta aktivt i sin egen vårdprocess. Vi driver även Cambios arbete med att med hjälp av maskininlärning göra smarta, datadrivna lösningar för våra användare. Ett spännande uppdrag för en driven UX Designer!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att analysera användarnas behov och drivkrafter, ta fram nya koncept eller omarbeta befintlig design, visualisera idéer och ta fram prototyper samt utföra användningstester. UX design är din specialitet men vi söker en flexibel person som är villig att bidra i ett bredare perspektiv för att teamet ska nå sina mål.

På Cambio uppmuntrar vi egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget och oss själva. För oss är det viktigt att du får möjligheten till att växa, både personligt och karriärmässigt. Vår kultur beskrivs genom tre ord ’’Trust’’, ’’Care’’ och ’’Together’’ som karaktäriserar allt vi gör på Cambio.

 

Om Dig 

Vi söker efter dig som har ett brinnande intresse för att skapa designlösningar som är enkla, snygga, effektiva och användarvänliga. Vi tror också att du är duktig på att inkludera både kollegor, slutanvändare och kunder i ditt arbete på ett entusiasmerande sätt. Du behöver vara en social lagspelare som är generös med din kunskap så att både du och ditt team ständigt förbättrar ert sätt att arbeta. Vidare behöver du ha en förståelse för och förmåga att balansera kundbehov, affärskrav och teknisk genomförbarhet. Som person är du analytisk, ödmjuk och tycker om att ta ansvar.

 

Krav: 

  • Minst 4 års arbetslivserfarenhet av UX-design för mjukvaruutveckling och kunskap om olika typer av UX-metoder och verktyg
  • Relevant utbildning inom UX, kognitionsvetenskap, systemutveckling eller motsvarande
  • Kan kommunicera flytande på svenska och engelska då det krävs i den dagliga kommunikationen

 

Placeringsort: Stockholm eller Linköping

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning

Övrigt: För den här tjänsten kommer det att ingå resor till våra kunder och ibland även mellan våra kontor i Sverige. Resor kommer att planeras med god framförhållning och omfattning varierar beroende på uppdrag men är ca 1-2 gånger per månad.

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.  

Vi uppmuntrar till och välkomnar alla ansökningar, men har tyvärr bara möjlighet att gå vidare med kandidater som befinner sig i Sverige och har rätt att arbeta här. Vi kommer att be om underlag under rekryteringsprocessen gång.

 

Vi ser fram emot din ansökan!