Final application date

18 March, 2021

Company

Cendio

Om uppdraget:

Söker du ett ingenjörsdrivet företag där du kan göra skillnad? Vill du ha en trygg arbetsgivare som samtidigt värdesätter den individuella utvecklingen? Vill du bli en del av ett familjärt team med både junior och senior kompetens? Om du svarat ja på frågorna så finns det inga tveksamheter om att du ska söka tjänsten hos Cendio!

Cendio jobbar målinriktat med att göra Linux tillgängligt för människor och organisationer med hjälp av sin Remote Desktop-server som heter ThinLinc. I nuläget har vi cirka 50 000 licenser ute hos kunder och antagligen lika många eller fler som använder den gratis. Vi jobbar med högteknologiska kunder i Linux-miljö och utvecklar det som krävs för att Cendio ska fortsätta vara en högkvalitativ leverantör av ThinLinc.

Du får chans att ansluta dig till en ett sammanhållet team som tillsammans jobbar aktivt för att ta ThinLinc till nya höjder och för att fortsätta utvecklas som team. Du erbjuds en gedigen introduktion med en egen mentor för att du ska få de bästa förutsättningarna för att känna dig hemma i din nya tjänst som utvecklare.

 

Vi söker dig som:

  • Har en teknisk utbildning som högskole- eller civilingenjör med ett tydligt programmeringsfokus.
  • Har 2-5 års arbetslivserfarenhet av någon typ av programmering.

Det är meriterande om du har ett tydligt Linux-intresse, har ett stort intresse för open source-lösningar och en stabil teknisk grund som du står stadigt på.

Hos Cendio värderas din vilja av att hela tiden utvecklas och lära dig nya saker, du hanterar problem i en stabil takt med god kvalitét snarare än att det ska gå snabbt. Det är inte viktigt vilka programmeringsspråk du behärskar bäst, när du har rätt inställning och en bra teknisk grund kommer Cendio att träna dig för att du ska lyckas i din roll och fortsätta utvecklas.

Vi tror att du är en person som ser lösningar i olika situationer. Du är en självständig person som frågar dina kollegor om hjälp när du stöter på problem samt är prestigelös och ödmjuk.

Hos Cendio hittar du en arbetsgivare som jobbar internationellt med ett stort fokus på att nu expandera och hitta sina nya medarbetare. Hos Cendio ses alla som nyckelspelare och du kommer bli en viktig person i våran resa framöver.

 

Om företaget:

Cendio startade 1992 och grundades av studenter från Linköpings universitet. Sedan 2003 säljer vi vår produkt ThinLinc vilken kan sammanfattas som en: Linux Remote Desktop Server. Hos Cendio hittar man högteknologiska kunder och bolaget genomsyras av en hög teknisk kompetens. Vi jobbar efter att vara en samarbetspartner till kunden där den goda relationen står i fokus vilket resulterar i långsiktiga affärsrelationer.

Cendio jobbar aktivt med sitt interna kulturarbete vilket innebär ett stort fokus på att vara ett öppet och transparent team som hela tiden tränar på att utvecklas på grupp- och individnivå, samt på ett personligt och tekniskt plan.

På Cendio får du möjlighet att ta en aktiv roll och växa i takt med företagets utveckling. Här skapas utrymme för dig att växa både som person och inom din profession. Därför erbjuds du kompetensförsörjningsinsatser och utvecklingsplaner som är anpassade efter dig.

Vill du jobba med kvalitativ teknik i ett sammansvetsat team ska du söka tjänsten idag!

Cendio sitter i Mjärdevi och är i dagsläget 13 personer.