Final application date

29 February, 2024

Company

Combitech

Är du nyexad eller blivande nyexad elektronikkonstruktör och vill fokusera på din kompetensutveckling i kombination med spännande uppdrag i teknikens framkant? Sök till Combitech Graduate Program (CGP )- en ambitiös utbildningssatsning som ger dig en helt unik start på din karriär!

DIN ROLL SOM ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR INOM COMBITECH GRADUATE PROGRAM

Som konsult på Combitech och deltagare i programmet får du möjlighet att arbeta med spännande uppdrag där vi är med och utvecklar framtidens lösningar åt våra kunder. Du varvar detta med kurser i teknik relaterat till ditt uppdrag och just dina ambitioner och mål.

Konsultuppdragen innebär utveckling av komplexa system som innehåller både mjukvaru- och hårdvarufunktioner. Arbetet är inriktat mot att ta fram elektroniksystem för produkter som ska fungera under extrema förhållanden. Uppgifterna omfattar allt från tolkning av krav till färdig produkt. Exempel på områden är programmering av FPGAer, schemaritning, kretskorts-, mönsterkortsdesign och komponentval. Verksamheten bedrivs i projektform och har omfattande kontakter med andra teknikområden såsom mekanik och programvara. Du kommer att vara konsult på plats hos vår kund, där kommer du tillsammans med flera erfarna kollegor ges möjlighet att utvecklas inom ditt område.

Combitech Graduate Program (CGP), vårt unika utvecklingsprogram som tagits fram i nära samarbete med vår kund, ger dig en individuellt anpassad raketstart på din karriär! I programmet varvar du konsultuppdrag med kurser i teknik, samverkan och personligt ledarskap. Tillsammans med dina kollegor ges du möjlighet att utvecklas inom ditt eget område samt lära dig mer om andra inriktningar och på så sätt fördjupa dina kunskaper.

Combitech ger dig också tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bland annat coaching, mentorskap och nätverk. Vi erbjuder dig en möjlighet att i en långsiktig dialog med din närmaste chef, utvecklas mot det som just du vill, t.ex. fördjupning inom teknikrollen och på sikt eventuellt ledarskap eller projektledning.

Utvecklingsmöjligheterna inom Combitech är stora, samtidigt som uppgifterna är riktigt spännande! Genom att börja din karriär som konsult hos oss på Combitech inom Combitech Graduate Programmet så skapar du dig de bästa möjligheterna för din framtid! Vill du veta mer om programmet? Hör av dig till kontaktpersonerna eller kika in på www.combitech.se

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Du har nyligen tagit examen eller kommer ta examen våren 2024 som högskole- eller civilingenjör från linjerna Y, D, E, ED eller liknande, med inriktning mot RF/elektronikkonstruktion/teknisk fysik och elektroteknik. Du har intresse för utveckling av system och produkter, som innehåller både mjukvaru- och hårdvarufunktioner och även inom områden som exempelvis programmering, schemaritning, kretskorts-, mönsterkortsdesign och kompontentval.

Meriterande är om du behärskar språk för konstruktion av programmerbara kretsar, elektriska drivsystem, batteriteknik, kraftelektronik och prövat olika verktyg för elektronikkonstruktion.

Du har ett stort intresse för teknik där du drivs i livet av en önskan att förstå dig själv och din omgivning ännu bättre och känner en självklar energi och nyfikenhet inför nya uppgifter och utmaningar. Du ser det som viktigt och positivt att få möjlighet att utveckla hållbara och säkra lösningar för det framtida samhället. Ett nyckelord på Combitech är långsiktighet i relationen med våra kollegor och samarbetspartners, vi lägger därför stor vikt vid din förmåga att bygga förtroende och skapa goda relationer.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet – vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång – utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!